Skvělé dárkové krabice vás určitě pobaví

Skvělé dárkové krabice vás určitě pobaví Zdroj: Pranko-O

Virtuální realita pro domácí mazlíčky
Puzle 12000
Čistič po použítí WC
Servírovací vesta pro psy
Budík s grilem
20
Fotogalerie

20 skvělých obalů na dárky, které vystraší a překvapí, ale zaručeně pobaví

Do Štědrého večera již zbývají pouze hodiny a mnoho z nás má jistě už svoje dárky zabalené. Najdou se ale i jedinci, kteří stejně jako nákup, tak i zabalení nechávají na poslední chvíli. A právě pro ně se skvěle hodí následující dárkové krabice.

Jak nejlépe zabalit letošní dárky? Na trhu je samozřejmě dostatek levných i drahých balících papírů. Pak ovšem nastává práce, u které můžete strávit i několik hodin. Balíte, papír se trhá, lepenka nedrží a ozdobné stuhy se kroutí úplně jinak, než si představujete. Firma Pranko-0 všechny tyto starosti spolehlivě vyřešila.

Ve svém eshopu nabízí sérii „dárků" s názvem Prank Packs. Můžete tak pořídit například sprchu s kávovarem, budík s pánví, na které se současně se zvoněním již pečou vejce a rozpéká se chléb. Svému domácímu mazlíčkovi můžete pořídit bačkůrky, které zároveň zametají podlahu.

Samozřejmě, že všechny krabice jsou prázdné a mají sloužit pouze jako obal na jiný dárek. Představte si ale například reakci vašeho potomka, který se tešil na novou počítačovou hru a pod stromečkem najde „praktický” čistič jistých partií těla po vykonání velké potřeby na toaletě.