Tereza

Tereza Zdroj: panpexeso

Sudoku
Orfea + A
EL_37
Zajatá živlem
Akt v plenéru - 1. místo: EL_15
60
Fotogalerie

Nahé krásky s chutí! Nový ročník soutěže Akty X bude ve znamení jídla

Tradiční soutěž amatérských aktů se opět blíží a my v redakci věříme, že letošní tematické zadání naplní ambice osvědčených i nově vzniklých párů „fotograf — model“ do sytosti. Půjde totiž o kombinaci lidského těla a jídla. Takové je letošní zadání soutěže.

Úplně slyším, jak poctivý flák hovězí svíčkové pleskne o nahé bříško půvabné blondýnky a jak se budou kuchyňské linky prohýbat pod krkolomnými pózami dívek, jejichž nekonečně dlouhé nohy nejednou skončí až v digestoři nad sporákem. A je mi taky jasné, že ve vietnamských obchůdcích poblíž amatérských fotoateliérů půjde na odbyt zejména falické ovoce a zelenina, jako jsou banány, mrkve, okurky, pro náročnější snad i avokádo.

Kdo ví, možná na to půjdou naši borci ještě rafinovaněji: co takhle opravdu hustá holandská omáčka stékající po ňadrech krásky, body painting vytvořený pomocí nutelly anebo topící se ženské tělo v miliónu slunečnicových jader (možno nahradit oloupanými mandlemi) ve stylu Aj Wej-weje.

Jenom o jedno vás prosíme: po fotoseanci po sobě vždy řádně ukliďte scénu a veškeré rekvizity uvařte a snězte. Nikdy neplýtvejte jídlem a nenechávejte zbytky. Vždyť i taková šlehačka již jednou použitá na lepých hýždích slečny může pořád ještě ozdobit narozeninový dort a rozzářit dětská očka oslavence.


Pro inspiraci se podívejte na výběr toho nejlepšího z minulých ročníků:


 

Začněte tedy vařit, servírovat, a zejména fotografovat, protože začátek nového ročníku soutěže se nezadržitelně blíží. Své soutěžní fotografie budete moci začít přihlašovat již od příštího čtvrtka, tedy 8. června. Odbornou porotou bude vybráno deset snímků, jež oceníme a otiskneme v Reflexu. Dalších pět vítězů vyberou v hlasování čtenáři a jako každý rok bude samozřejmě udělena i cena šéfredaktora.

Dobrou chuť a dobré světlo!