Jakožto žena je mnohem méně nebezpečná. Přestala bazírovat na likvidaci parlamentní demokracie a zavádění lidových referend. O to více se věnuje svým neškodným zálibám, jako je sumo a vaření. Její letitá touha po uznání se po operaci ­pozitivně přetavila.  Stalo se z ní tulidlo.

Jakožto žena je mnohem méně nebezpečná. Přestala bazírovat na likvidaci parlamentní demokracie a zavádění lidových referend. O to více se věnuje svým neškodným zálibám, jako je sumo a vaření. Její letitá touha po uznání se po operaci ­pozitivně přetavila. Stalo se z ní tulidlo. Zdroj: Jan Ignác Říha

DÍVKA REFLEXU: Pitomina Okamurová (41): Chci se stát chytrou liškou

Jakožto žena je mnohem méně nebezpečná. Přestala bazírovat na likvidaci parlamentní demokracie a zavádění lidových referend. O to více se věnuje svým neškodným zálibám, jako je sumo a vaření. Její letitá touha po uznání se po operaci ­pozitivně přetavila. Stalo se z ní tulidlo. Více o Pitomině se dozvíte v aktuálním tištěném Reflexu.

Jakožto žena je mnohem méně nebezpečná. Přestala bazírovat na likvidaci parlamentní demokracie a zavádění lidových referend. O to více se věnuje svým neškodným zálibám, jako je sumo a vaření. Její letitá touha po uznání se po operaci ­pozitivně přetavila.  Stalo se z ní tulidlo.Jakožto žena je mnohem méně nebezpečná. Přestala bazírovat na likvidaci parlamentní demokracie a zavádění lidových referend. O to více se věnuje svým neškodným zálibám, jako je sumo a vaření. Její letitá touha po uznání se po operaci ­pozitivně přetavila. Stalo se z ní tulidlo. | Jan Ignác Říha

 

 

RX 12 obálkaRX 12 obálka | ArchívJaká by byla Česká republika, kdyby jí řídily ženy? Čtěte téma O čem ženy sní v tištěném Reflexu, který vyšel 20. března.