Fotografie z kalendáře Carponizer 2023

Fotografie z kalendáře Carponizer 2023 Zdroj: Carponizer.net

Fotografie z kalendáře Carponizer 2023
Fotografie z kalendáře Carponizer 2023
Fotografie z kalendáře Carponizer 2023
Fotografie z kalendáře Carponizer 2023
Fotografie z kalendáře Carponizer 2023
10
Fotogalerie

Prsa a ploutve. Lascivní kalendář plný nahých dívek a kaprů je zpátky a je ještě obscénnější než dřív

Je to už takový náš evergreen. Zatímco normální lidé mají Vánoce spojené se svařákem, bramborovým salátem, nákupem dárků či zdobením stromečku, my v redakci čekáme, až jeden náruživý německý rybář vydá svůj každoroční kalendář plný macatých kaprů a obnažených slečen. Ani letos toto fotografické veledílo na pultech internetových obchodů nechybí, tak se na něj pojďme podívat.

Výjimečný estetický zážitek nám jako každý rok dopřál němec Hendrik Pöhler (milovník žen a pochopitelně vášnivý rybář). Ten už řadu let recykluje fotografie, které byly pořízeny u francouzského jezera Fishabil v Bretani. Snímky má opět na svědomí fotograf Raphael Faraggi a jeho agentura RF Shootings a mezi modelkami se v minulých letech objevily i některé známé české pornoherečky.

Zatímco v loňském roce byly modelky poměrně bohatě oblečeny, letos se jedná asi o nejlascivnější edici, jaká v tomto bizarním erotickém žánru kdy vyšla. Modelky pózují s kaprem mezi nohama, jeden šupináč se dívce dokonce na mělniče dobývá do jejího klínu. Únor je tak díky tomuto výjevu nezvykle žhavým měsícem, v červenci je naopak modelka nejvíce zahalena síťovaným tílkem.

 Opět se podle slov autora jedná o „vysoce kvalitní tisk na vysoce kvalitním papíře“ a jednotlivé měsíce si prý můžete klidně nechat zarámovat. Budiž autorovi ke cti, že ani vzhledem k finanční krizi a vysoké inflaci v Česku i Německu svůj produkt nezdražil a dvanáctku spoře oděných dam se slizkými rybami pořídíte, stejně jako loni za 19 eur na německém Amazonu. Tak lovu zdar!