Jolly žila v indickém Koodathayi na jihu země, zde se také odehrálo šest vražd, za které je nyní souzena.
V roce 2019 Jolly zatkli a ta teď stále čeká i se svými komplici na rozsudek.
Tahle oblíbená paní jím mezitím trávila členy rodiny jak na běžícím pásu. Zabila tchyni, tchána, manžela, strýce i batole s matkou.
Jolly přestal bavit i její manžel, se kterým byla od roku 1997. V roce 2011 ho rovněž otrávila, tentokrát kyanidem v talíři kari rýže.
Každé soudní líčení je senzací pro místní, kteří touží spatřit „kyanidovou vražedkyni“.
14
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Kyanidem zabila tchyni i batole. Jolly vyvraždila půlku rodiny, protože jich měla už dost

Všichni, kdo ji znali včetně příbuzných, Jolly Joseph popisují jako milou, veselou a pobožnou ženu. A tahle oblíbená paní jím mezitím trávila členy rodiny jak na běžícím pásu. Zabila tchyni, tchána, manžela, strýce i batole s matkou. A důvod? Prostě se jí znelíbili. Jaký trest kyanidovou vražedkyni čeká se teprve dozvíme. Soud zatím stále probíhá.

Jolly žila v indickém Koodathayi na jihu země, zde se také odehrálo šest vražd, za které je nyní souzena. První v řadě byla roku 2002 její tchyně. Tu otrávila jedem na krysy, který jí podala ve skopové polévce. Tchána našli s pěnou u úst v roce 2008. Netrvalo dlouho a Jolly přestal bavit i její manžel, se kterým byla od roku 1997. V roce 2011 ho rovněž otrávila, tentokrát kyanidem v talíři kari rýže.

Jeho tělo leželo za dveřmi koupelny zamčenými zevnitř. Zde už policie nařídila pitvu a objevili i stopy kyanidu. Věřili ale, že šlo o sebevraždu, protože muž měl finanční problémy. Když se proti verdiktu sebevraždy ohradil mužův strýc, netrvalo dlouho a sám padl mrtev. Jolly mu prý dala sklenici whiskey vylepšenou opět kyanidem, který si zjevně oblíbila.

Jako vdova se poměrně rychle začala zajímat o nové známosti. A zalíbil se bratranec jejího mrtvého muže. Jenže ten už byl ženatý a dokonce měl malé dítě - pro Jolly to vlastně ale moc velký problém nebyl. Batole náhle zemřelo, když se udusilo jídlem krátce po křtu. Jeho matka, která stála Jolly v cestě, zemřela o dva roky později, jen chvíli poté, co jí Jolly dala sklenici vody.

Netrvalo to ani rok a Jolly si čerstvého vdovce vzala za manžela. Tou dobou ale byli příbuzní už značně podezřívaví. Zejména Jollyin bývalý švagr s manželkou měli tušení, že za vším stojí ona veselá žena. Své podezření nakonec předložili policii, která je nakonec vyslechla a smrt šesti členů rodiny začala šetřit jako možný zločin. V roce 2019 Jolly zatkli a ta teď stále čeká na rozsudek. Každé soudní líčení je senzací pro místní, kteří touží spatřit „kyanidovou vražedkyni“.