Za šest vražd dostala nakonec provaz!
Jenže své oběti - většinou starší ženy, které se nedokázaly pořádně bránit - i zabíjela.
Jenže své oběti - většinou starší ženy, které se nedokázaly pořádně bránit - i zabíjela.
Chyběly jí peníze, a tak kradla.
Chyběly jí peníze, a tak kradla.
8
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Ráda utrácela, a tak musela krást. Vraždy byly jako bonus pomstou nenáviděné matce

Mahin Quadiri se dala na dráhu zločince ze zcela nevýjimečných důvodů. Chyběly jí peníze, a tak kradla. Jenže své oběti - většinou starší ženy, které se nedokázaly pořádně bránit - i zabíjela. Za šest vražd dostala nakonec provaz!

Mahin Quadiri pocházela z chudé indické rodiny. Narodila se jako třetí z osmi dětí a do školy chodila pouze tři roky. A i přesto, že se o jejím dětství moc neví, o její přirozené inteligenci není pochyb. Jenže jak tomu v Indii a zejména jejích chudinských částech bývá, Mahin se vdala už ve 14 letech a porodila brzy dvě dcery. Starší z nich byla ale postižená, a tak se jí Mahin věnovala jak mohla.

Přes všechny problémy byl její rodinný život spokojený. Tedy jen do doby, kdy začala mít vážné potíže s penězi - ráda totiž utrácela a došlo to tak daleko, že ji manžel přestal podporovat. Aby se dostala k penězům, začala Mahin krást a později i vraždit! V roce 2006 uškrtila staršího muže, kterého okradla. Policie ji ihned zadržela, ale pro obvinění chyběly důkazy.

Po třech letech se Quadiri k dráze zločince vrátila a tentokrát měla promyšlený plán. Objížděla okolí autem a vyhlížela si zejména starší ženy se zlatými šperky. Nabídla jim svezení, pochlebovala jim a nakonec jim nabídla k pití džus. V tom ale byla anestetika. Oběť v bezvědomí pak uškrtila a okradla. Jedna z vytipovaných seniorek ji ale nakonec dostala až na popraviště. Babka Mahin neuvěřila, nechala se vysadit a vše ohlásila na policii.

Té ale dala jen jedinou pořádou indicii - značku auta, tedy Renault. Policie v zemi prověřila 27 000 vozů této značky a vražedkyni skutečně vypátrali! Mahin se přiznala a prozradila i proč jí nestačilo ženy okrást. Seniorky jí totiž připomínaly nenáviděnou matku, a tak si na nich vybila vztek. Po soudu byla koncem roku 2010 popravena oběšením.