Jatobá na dítě žárlila a patrně ji i týrala
Alexandre Alves Nardoni a Anna Carolina Jatobá dítě podle všeho dlouhodobě týrali
Alexandre umírající dítě vyhodil z okna, aby vše vypadalo jako nehoda
Pitva ukázala, že dítě utrpělo jen lehká zranění a skutečnou příčinou smrti byla zástava srdce v důsledku škrcení a brutálního bití!
Anna maličkou Isabellu i její matku bytostně nenáviděla
20
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Žárlila na nevlastní dceru, tak ji téměř uškrtila. S manželem ji umírající pak vyhodili z okna

Více jak 98 % Brazilců zná jméno Anna Carolina Jatobá a do detailů i zločin, kterého se dopustila. Z obyčejné žárlivosti brutálně zavraždila svou nevlastní dceru. Pětiletou Isabellu i se svým manželem, dívčiným biologickým otcem, dlouhodobě týrali. Nebohé dítě nakonec Anna téměř uškrtila, její manžel ji umírající vyhodil z okna, aby zločin zakryl jako nehodu. Dívenka nepřežila, pekelná dvojice ale nezůstala nepotrestána.

Případ vražedkyně Anny začíná nezvykle mezi dvěma úplně jinými lidmi. Alexandre Alves Nardoni a Ana Carolina Cunha de Oliveira se seznámili už na střední. Tři roky spolu randili, když bylo Aně 17 let, nečekaně otěhotněla. Alexandre se tou dobou už chystal na vysokou školu, kde měl studovat právo a jejich vztah neměl budoucnost. To se ostatně ukázalo i později - Anu podváděl a ona se s ním necelý rok po narození dcerky Isabelly rozešla.

Alexander si tou dobou už našel novou „An(n)u“ a spolu s ní dostal dcerku do střídavé péče. S novou manželkou Annou Carolinou Jatobá měl dva vlastní syny, ale lásku měl - alespoň zpočátku - i pro Isabellu. A to se nelíbilo Anně, která žárlila na dítě jakoby to byla rovnocenná konkurence. Svou nenávist vůči ní i její matce si vybíjela i na dítěti. Podle rodiny bylo evidentní, že Anna a možná i Alexandre Isabellu týrali.

Osudného dne Aně volala Jatobá s hysterickým pláčem, že Isabella vypadla z okna jejich bytu v 6. patře. Záchranáři se dívku snažili zachránit, ale marně. Pitva ukázala, že dítě utrpělo jen lehká zranění a skutečnou příčinou smrti byla zástava srdce v důsledku škrcení a brutálního bití!

Hlavní podezřelí byli Anna i Alexander, podařilo se je usvědčit díky celé řadě důkazů i jejich vlastní výpovědí. Podle závěrů vyšetřovatelů Anna Isabellu škrtila a bila a Alexandre umírající dítě pak vyhodil z okna poté co prostříhal bezpečnostní síť. Dvojice se stala nejnenáviděnějšími lidmi v zemi. Když byli odsouzeni, místní obyvatelstvo oslavovalo uspořádáním ohňostrojů.