31. října 2002 v noci Suzane vpustila do domu Daniela a jeho bratra, kteří zamířili rovnou do hlavní ložnice. Suzaniny rodiče zbili železnými tyčemi
Suzaniny rodiče zbili železnými tyčemi a pak uškrtili ručníky přímo v posteli. Pak vše nastražili, aby to vypadalo jako vloupání.
Suzane von Richthofen se narodila do rodiny německo-brazilských milionářů, rodiče ji ale nerozmazlovali a dalo by se říct, že vychovali slušnou a nadanou dívku.
Suzane von Richthofen se narodila do rodiny německo-brazilských milionářů, rodiče ji ale nerozmazlovali a dalo by se říct, že vychovali slušnou a nadanou dívku.
Suzane a Daniel dostali 40 let, Danielův bratra 38 let.
17
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Milionářská dědička navedla přítele k brutální vraždě svých rodičů

Chladnokrevnost některých žen nás může šokovat i znechutit, zvlášť, když jsou to ještě víc dívky než vyloženě ženy. Často ale v takových případech za jejich chováním stojí muž. Tak tomu bylo i v případě Suzane von Richthofen, dcerce milionářů. Své rodiče tahle blonďatá kráska zavraždila, protože - podobně jako v mnoha jiných případech - dostala zákaz scházet se se svým přítelem, který pro ni „nebyl dost dobrý“. V tomhle případě ale měli její rodiče jednoznačně pravdu, ale to už jim nebylo nic platné...

Suzane von Richthofen se narodila do rodiny německo-brazilských milionářů, rodiče ji ale nerozmazlovali a dalo by se říct, že vychovali slušnou a nadanou dívku. Tančila balet, mluvila třemi jazyky, po dostudování střední nastoupila na práva v São Paulu. Ještě v 16 letech ale začala dělat jiu-jitsu a na kurzu se potkala s Danielem Cravinhosem de Paula e Silva.

Odsud je scénář následujících let dost podobný jiným případům. Suzane se zamilovala do Daniela tak hluboce, že ho prý považovala za Boha. Jenže Daniel nebyl žádná skvělá partie - bral drogy, pocházel z problematických poměrů a neměl práci. Suzane pod jeho vlivem začala z rodičů tahat peníze a chtěla od nich koupit i byt. Když ji odmítli a zakázali se s Danielem stýkat, přišel zlom.

Kdo přesně vražedný plán vymyslel není dodnes jasné. Jisté ovšem je, že 31. října 2002 v noci Suzane vpustila do domu Daniela a jeho bratra, kteří zamířili rovnou do hlavní ložnice. Suzaniny rodiče zbili železnými tyčemi a pak uškrtili ručníky přímo v posteli. Pak vše nastražili, aby to vypadalo jako vloupání.

Policie ale poměrně rychle začala podezřívat právě Suzane - nezvykle chladnou ke smrti vlastních rodičů - a Daniela, který si najednou začal „vyhazovat z kopýtka“. Po zatčení se všichni tři doznali. Skutečná bitka ale začala teprve u soudu, kde se jeden snažil hodit vinu na druhého. Soudce byl ke všem neúprosný - Suzane a Daniel dostali 40 let, Danielův bratra 38 let.