Ikonické scény sexbomb 80. let

Ikonické scény sexbomb 80. let Zdroj: Mall.tv

Rebecca De Mornay
Rebecca De Mornay
Rebecca De Mornay
Rebecca De Mornay
Rebecca De Mornay
41
Fotogalerie

Ikonické scény sexbomb 80. let: Krasavici cucal bradavky šimpanz, druhá od 15 randila s Polanskim a později i s Formanem

Hollywood vždy oplýval těmi nejkrásnějšími ženami své doby. Na stříbrná plátna se 80. letech dostala i Rebecca De Mornay, kterou proslavil snímek Riskantní podnik s Tomem Cruisem. Rebecca prý při castingu lhala o svém věku a udělala se o tři roky mladší, aby byla stejně stará jako její herecký partner. A právě s ním začala ještě během natáčení randit - láska jim ale vydržela jen dva a půl roku. Jak pořádně sexy Rebecca je ukázala ale i ve filmu A Bůh stvořil ženu.

Video placeholde
Ikonické scény: Ikonické krásky 80. let • Videohub

Nastassja Kinski Hollywood uchvátila ve filmu Tess Romana Polanskiho z roku 1979. Tou dobou už tři roky (od svých 15 let!) právě s tímto režisérem randila. A nebyl jediným velkým filmařem, kterého „klofla“. Nabrnkla si třeba Miloše Formana i Gérarda Depardieua. Už rok před svým hollywoodským průlomem ale uchvátila svou odvahou ve filmu Taková jaká jsi, kde se ukázala v rouše Evině. I herečka Bo Derek se stala sex-symbolem 80. let díky snímku Tarzan, opičí muž a Duchové to dokáží, do kterých ji obsadil její manžel a režisér John Derek. Ve filmech předvedla své dokonalé tělo a nulový ostych. S tím to zašlo až tak daleko, že jí v jedné scéně v Tarzanovi šimpanz saje bradavku.