Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith
22
Fotogalerie

Tragické osudy hvězd reality show: Zlatokopka Anna Nicole Smith si hrála na Marylin a umřela jako ona

Od malička byla krásná, a tak bylo jasné, kterým směrem se Anna Nicole Smith, vlastním jménem Vicki Lynn Marshall, vydá. Místo módních časopisů ale zdobila titulku Playboye a brzy i všech bulvárů v zemi. Provdala se totiž za ropného magnáta a miliardáře. To by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ten boháč nebyl o 62 starší než ona. Anna Nicole ale neskončila šťastná. Po několika letech, kdy byla spíš terčem výsměchu, se předávkovala léky. Jako její idol Marylin Monroe.

Když jí bylo 25 let objevila se na obálce Playboye, o pár měsíců později se stala i květovou Playmate a dostala smlouvu od značky Guess jeans, dle které v reklamách nahradila Claudii Schiffer. Právě zde si fotografové všimli, že je velice podobná herečce a Playmate z 50. let Jayne Mansfield, do které ji začali stylizovat. Většina lidí, včetně samotné Anny Nicole, v ní ale viděla spíš Marylin Monroe.

Tou dobou už se velice dobře znala s ropným magnátem J. Howardem Marshallem, kterého poznala v roce 1991, když tančila ve striptýzovém baru. Po tříletém románku si Marshalla vzala a okamžitě se stala předmětem spekulací ohledně motivů sňatku. Ty se jen znásobily, když o 14 měsíců později Marshall ve věku 90 let zemřel a Anna Nicole s Marshallovými potomky rozjela obří soudní divadlo o dědictví.

Anna Nicole se léta snažila prorazit i před kamerou, ale byla spíš pro smích. Ne příliš dobře to dopadlo i s její reality show The Anna Nicole Show, ve které diváci mohli sledovat její život a problémy, která řešila.

S Annou Nicole to šlo už delší dobu z kopce. Jen tři dny poté co roku 2006 svému právníkovi a milenci porodila dceru, zemřel její syn z prvního manželství. A to dokonce přímo před jejíma očima v pokoji v porodnici, kam ji přišel navštívit. Předávkoval se kombinací drog a antidepresiv. Půl roku na to zemřela podobným způsobem i sama Anna Nicol. Našli ji v bezvědomí v hotelovém pokoji, už se ji nepodařilo přivést k životu. Dlouhá léta se spekulovalo, že ji zabila její monstrózní ňadra, ve skutečnosti ale zemřela jako její idol Marylin Monroe.