Adolfo de Jesús Constanzo je jedním z nejbestiálnějších vrahů historie
Adolfo de Jesús Constanzo je jedním z nejbestiálnějších vrahů historie
Adolfo de Jesús Constanzo je jedním z nejbestiálnějších vrahů historie
Adolfo, ze strachu z vězení, přikázal svému kumpánovi, aby ho zastřelil
Adolfo, ze strachu z vězení, přikázal svému kumpánovi, aby ho zastřelil
21
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Jak Delia Gonzalesová stvořila satanistické krvelačné monstrum

Jméno Delia Aurora González není v našich končinách známé a patrně ani v její rodné Kubě, či ve Spojených státech, kam ještě jako dítě emigrovala, ji moc lidí znát nebude. S jejím synem už je to ale úplně jiný příběh. Adolfo de Jesús Constanzo je jedním z nejbestiálnějších vrahů historie. Na jeho charakteru ale měla sloní podíl právě jeho matka Delia, která ho přivedla k okultismu a lásce k vraždění.

Rodí se lidé už jako zrůdní vrazi bez špetky svědomí, nebo to z nich dělá výchova? V případě Adolfa Constanza je jisté, že tomu jeho matka minimálně silně přispěla. Delia se narodila na Kubě, ještě jako dítě ale emigrovala na Floridu, kde také v pouhých 15 letech porodila své první dítě - Adolfa. Když její první manžel zemřel, přestěhovala se do Portorika. S Adolfem chodila do katolického kostela, ale zároveň ho vozila na Haiti, kde ho učila umění voodoo.

Když mu bylo sotva půl roku nechala ho pokřtít knězem kultu Palo Mayombe, při jejichž rituálech se shromaždují zvířecí ale i lidské ostatky. Věřila, že je předurčen velkým věcem. Syna vychovávala k životu kriminálníka - což ostatně jejich víra nerozporovala, spíše naopak - a Adolfo se učil velice rychle. Domy, kde spolu žili, nechávali zkrvavené a plné zvířecích ostatků a za sebou někonečnou řadu kriminálních prohřešků.

Adolfo si našel kariéru v prodeji drog, založil dokonce gang nazývaný Narkosatani. Kromě drog se ale nechvalně proslavili i brutálními vraždami, kterým předcházelo několikahodinové mučení a zneužívání obětí. Na triku mají 16 potvrzených obětí, dalších 26 jim nebylo prokázáno.

Když unesli a k smrti umučili Američana z bohaté rodiny, podepsali si tím rozsudek smrti. Policie si na ně došlápla a Adolfo, ze strachu z vězení, přikázal svému kumpánovi, aby ho zastřelil. Bylo mu teprve 26 let, na rukou už ale měl krev mnoha lidí. Z velké části kvůli své matce.