Alena Savchenko.
Alina Orlova.
Dívky měly brutálně týrat zvířata a jejich smrt vysílat online.
Dívky měly brutálně týrat zvířata a jejich smrt vysílat online.
Dívky měly brutálně týrat zvířata a jejich smrt vysílat online.
13
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Ruské sadistky točily snuff filmy se zvířaty a jejich brutální mučení vysílaly online

Rusko je zemí nepředstavitelných možností. Bohužel v tomto případě určitě ne v dobrém slova smyslu. Právě Rusko jakoby společnost zásobovalo těmi nejšílenějším individui z řad zločinců. Kanibalové, vrazi malých dětí i satanisté. A také dvě teprve náctileté dívky, které brutálně mučily toulavá zvířata a jejich vraždění vysílaly živě přes internet.

Sedmnáctiletá Alina Orlova a Alena Savčenko byly v roce 2016 zatčeny za brutální týrání zvířat. Na sociálních sítích totiž zveřejňovaly skutečně odporné fotografie ale i videa, jak trýzní nebohé kočky a psy. Své jednání natáčely a videa buď později nebo dokonce živě sdílely na internetu.

Obě dívky pochází z Chabarovsku na vzdáleném východě země poblíž hranic s Čínou. Údajně si vždy adoptovaly nechtěná zvířata, slibovaly, že se o ně dobře postarají, místo toho je ale zabíjely. Na jedné z fotografií je Alena v zástěře potřísněné krví, na jiné je vidět pes přibitý ke zdi, jakoby ukřižovaný, jiný je oběšený na obojku.

Desítky fotek zachycují zvířata v nejrůznějších stádiích týrání - zkrvavené štěně je ještě živé, kočka, které vytahaly z těla vnitřnosti byla do určité chvíle také při vědomí. Obě dívky se nakonec k činům doznaly, ačkoliv se zpočátku snažily tvrdit, že na videích a fotkách nejsou ony - usvědčilo je tetování.

Alina dostala tři roky, Alea byla odsouzena na čtyři roky a tři měsíce. Jedno z usvědčujících videí ji ukazuje, jak se směje a přitom štěněti trhá z těla srdce, které později obětovala egyptskému bohu smrti Anubisovi. Také tvrdila, že musí být neustále pokrytá krví, aby cítila teplo.

Alina podle komunikace na sociálních sítích chtěla zavraždit i vlastní matku, Alena pro změnu vydírala jistého muže a šikanovala bezdomovce. Obě mají na svědomí i dvě různá ozbrojená přepadení.