Všichni svou váhu vnímají pozitivně a tuto myšlenku šíří i svým klientům.
Každý tlouštík na sebe práskne výšku i váhu a můžete si vybírat i podle jejich zájmů a specializací.
Každý tlouštík na sebe práskne výšku i váhu a můžete si vybírat i podle jejich zájmů a specializací.
Chcete na fotce vypadat hubenější?
Firma má v portfoliu 123 mužů a žen z celého Japonska, všichni váží minimálně 100 kilogramů, najdete ale i ty nad 150 kilo.
40
Fotogalerie

Japonský bizár: Pronajměte si tlouštíka nad 100 kg, pokud si připadáte obézní

Za poslední týdny jsme probrali už celou řady japonských bizárů, tenhle by ale mohl být ten největší. Služba mezi místními známá jako Debucari je na západě něčím neslýchaným. Za pár stovek si můžete na hodinu pronajmout tlouštíka nad 100 kilo, abyste se přestali trápit nad svou vlastní váhou. Cílem firmy, která se pronájmem zabývá, je ale zejména změna negativního pohledu společnosti na obézní.

Celé to začalo úplně jinak. Chlápek, který vystupuje pod jménem Mr. Bliss před lety založil oděvní firmu s výrobky větších velikostí. Jenže pak přišel problém. V Japonsku není zrovna lehké najít kohokoliv obézního, na kom mohla firma nafotit plus size oblečení. Založil tedy talentovou agenturu, která čítala asi 45 tlouštíků, na kterých bylo možné oblečení fotit.

 

Pak ale Mr. Bliss dostal nápad na pronájem obézních lidí. Zaplatíte jen 380 Kč za hodinu a můžete si s tlouštíkem dělat, co chcete, tedy kromě sexuálních, erotických, nezákonných, ponižujícím a jinak nevhodných služeb. Chcete jít do restaurace a potřebujete pomoc s nesmyslně velkou porcí jídla? Chcete koupit kamarádovi oblečení v nadměrné velikosti a potřebujete někoho, kdo si ho vyzkouší? Chcete na fotce vypadat hubenější? Chcete jít cvičit s někým jako vy? Chcete udělat cosplay a potřebujete někoho na roli buřtíka? Chcete někoho s kým můžete na houpačku? Nebo prostě potřebujete poradit od někoho, kdo je taky obézní? To jsou všechno důvodu, proč si lidé tlouštíky pronajímají.

Firma má v portfoliu 123 mužů a žen z celého Japonska, všichni váží minimálně 100 kilogramů, najdete ale i ty nad 150 kilo. Všichni svou váhu vnímají pozitivně a tuto myšlenku šíří i svým klientům. Každý tlouštík na sebe práskne výšku i váhu a můžete si vybírat i podle jejich zájmů a specializací. Někteří nabízí konzultace ohledně zdraví, jídla nebo práce, jiní pomůžou se stěhováním, zajdou s vámi na jídlo nebo do posilovny.

Peníze, které za tlouštíka zaplatíte, jdou pouze jemu, firma si bere provizi jen od firem, které obézní využívají například k focení či natáčení reklam.