V sexshopech po celém Japonsku najdete vesměs dost podobný sortiment jako kdekoliv jinde, včetně vibrátorů a umělých penisů, nafukovacích panen, sexy oblečků a spodního prádla nebo nejrůznějších honítek.
Nechybí ani všemožné oblečky pro role-play, ať už to je sexy policistka nebo Pikachu. Pro každého se něco najde.
Ani pánové v japonských erotických obchůdcích nepřijdou zkrátka, Japonci jsou doslova mistři ve výrobě umělých žen, nebo jejich částí.
Obchod Pop Life M je takovou atrakcí, že si ho můžete projít i na Google maps.
V sexshopech po celém Japonsku najdete vesměs dost podobný sortiment jako kdekoliv jinde, včetně vibrátorů a umělých penisů, nafukovacích panen, sexy oblečků a spodního prádla nebo nejrůznějších honítek.
32
Fotogalerie

Japonský bizár: Tipněte si, co nejvíc frčí v největším sexshopu světa. Máte pravdu, na velikosti záleží

Sex už dnes není takové tabu jak před několika desítkami let. A spolu s tím se lidem po celém světě otvírají možnosti, jak si milostný život trošku opepřit. Ano, řeč je o sexuálních pomůckách. Ať už je používáe nebo ne, nějaké ponětí o nich určitě máte. Co ale frčí v Japonsku, v zemi plné úslužných, pracovitých a slušných lidí, vás zcela jistě překvapí.

Že jsou Japonci tak trošku ulítlí, jsme se přesvědčili už několikrát. Střelené televizní soutěže i animáky a převlékání za oblíbené postavy z komiksů - a ve všem můžeme najít i tu trošku (někdy i víc než to) sexu. Nebo možná spíš naopak, v místních sexshopech se do velké míry odráží zájmy a koníčky Japonců, ale i jejich strachy z neúspěchu, neschopnost navazovat sociální kontakty nebo velikost penisu. A je úplně jasné, že na velikosti teda rozhodně záleží!

V sexshopech po celém Japonsku najdete vesměs dost podobný sortiment jako kdekoliv jinde, včetně vibrátorů a umělých penisů, nafukovacích panen, sexy oblečků a spodního prádla nebo nejrůznějších honítek. Ale přesto mají své speciality. O frustraci z velikosti penisu Asiatů svědčí velké množství návleků a prodlužovátek pohlavního údu. I dilda zde najdete o poznání MNOHEM větší, než si většina z nás dokáže vůbec představit.

Jak dokazuje i průzkum firmy Tenga, která vyrábí nejznámější pánská honítka, průměrná velikost ztopořeného penisu Japonců činí asi 13,5 cm. Zcela překvapivě ale vyšli o šest milimetrů větší než průměrný Američan... Důkazem důležitosti velikosti je i obchod Pop Life M ve čtvrti Akihabara v Tokiu. Tenhle sex shop se rozkládá na celkem sedmi patrech. Určitě zde najdete všechno, co vám srdce, případně jiný orgán, velí.

Ani pánové v japonských erotických obchůdcích nepřijdou zkrátka, Japonci jsou doslova mistři ve výrobě umělých žen, nebo jejich částí. Však také oni mají na svědomí silikonové panny, které jsou jako živé. Pokud hovoříme pouze o částech těl, kromě vagín a zadečků včetně ochlupení můžete koupit i poprsí s otvorem uprostřed nebo například umělou nohu pro fetišisty.

V sexshopech ale objevíte i nejrůznější napodobeniny „pro zasunutí“ - včetně houby, která pachem napodobuje nelibě vonící ženský pohlavní orgán. Co se pachu týče - v obchodech zde mají i malé automaty s použitými dámskými kalhotkami. Nechybí ani všemožné oblečky pro role-play, ať už to je sexy policistka nebo Pikachu. Pro každého se něco najde.