Tempest Storm, americká tanečnice, hvězda burlesky, striptérka a filmová herečka.

Tempest Storm, americká tanečnice, hvězda burlesky, striptérka a filmová herečka. Zdroj: Profimedia

Zemřela nejstarší burleska Tempest Storm.
Zemřela tanečnice a striptérka Tempest Storm
V dobách své největší slávy tančila pro největší hvězdy
Zemřela nejstarší burleska Tempest Storm.
Zemřela nejstarší burleska Tempest Storm.
10
Fotogalerie

Zemřela nejstarší burleska Tempest Storm. Proslavily ji obří ňadra a poměr s Elvisem Presleym

Tento týden zemřela slavná burleskní tanečnice a múza zpěváka Elvise Presleyho Tampes Storm. Ve věku 93 let podlehla neznámé nemoci. 

Tampes Storm se přezdívalo králona erotiky. Slávu jí zajistilo její obří poprsí velikosti 44DD a také románky se slavnými muži. Mezi ně patřili prezident USA John F. Kennedy nebo zpěvák Elvis Presley, se kterým měla mít poměr v roce 1957. 

A jsou to právě 50. léta 20. století, která vystřelila Tampes Storm, rozenou jako Annie Blanche Banks, mezi hvězdy burleskního nebe a dokonce i stříbrného plátna. Na pódiu tanečnice zářila přes šest dekád, vystupovala dokonce i v 80. letech a do oficiálního důchodu nastoupila až v roce 1995. Od té doby se ale nezdráhala poskytnout mnoho rozhovorů. Její poslední oficiální vystoupení proběhlo v roce 1999, kdy se svlékla v sanfranciském klubu O'Farrell Theatre k jeho 30. výročí.

Tempest Storm byla čtyřikrát vdaná, měla jednu dceru z posledního manželství se zpěvákem a westernovým hercem Herbem Jeffriesem, se kterým se nakonec rozvedla. Konec života prožila v Las Vegas.