Youtuber umučil svou těhotnou přítelkyni v přímém přenosu: Odsedět by si mohl 15 let za zabití a nikoliv vraždu!

Youtuber umučil svou těhotnou přítelkyni v přímém přenosu: Odsedět by si mohl 15 let za zabití a nikoliv vraždu! Zdroj: archiv Blesku

Rešetnikov už má za sebou výslechy.
Valentinu umučil přítel v přímém přenosu
Valentinu umučil přítel v přímém přenosu
Valentinu umučil přítel v přímém přenosu
Ruský YouTuber Stanislav Rešetnikov alias Stas Reeflay U SOUDU.
18
Fotogalerie

Ruský youtuber v přímém přenosu umučil těhotnou přítelkyni. Diváci mu za její týrání platili

Je neskutečné, kam až může zajít touha po penězích. V dnešní zvrácené době, kdy je na internetu možné téměř cokoliv, už přestalo být neobvyklé, když sem tam někdo v přímém přenosu zemře. O víkendu ale svět obletělo video, na kterém ruský youtuber Stas Reeflay vlatním jménem Stanislav Rešetnikov, utýral svou těhotnou přítelkyni k smrti.  

Stas Reeflay není běžným youtuberem. Peníze nezískával z reklamy, ale přivydělával si placeným obsahem. Na tom by nebylo nic neobvyklého, pokud by nešlo o pravidelný seriál o mučení jeho vlastní těhotné přítelkyně Valentiny Grigoryevové, osmadvacetileté dívky z ruské vesnice Ivanovka nedaleko Moskvy. V každém díle seriálu Rašetnikov Valentinu krutě týral. V jedné z epizod ji například postříkal pepřovým sprejem.

Poslední díl se ale Rešetnikovovi naprosto vymkl kontrole. Valentinu zamkl na balkoně, oblečenou pouze ve spodním prádle. Teplota se tou dobou venku pohybovala pod bodem mrazu. To se dívce stalo bohužel osudným.

Na neuvěřitelných záběrech je vidět, jak Stanislav nese Valentinu zpět do pokoje a pokouší se ji oživit. „Valjo, jsi naživu? Zajíčku můj, co je s tebou?“ říká ve videu. „Řekni něco, dělám si starosti. Sakra, necítím tlukot srdce,“ pokračuje a poté se obrátí na kameru. „Chlapi, žádný puls, je bledá, nedýchá.“

Podle agentury Baza media za otřesný obsah diváci vyplatili Rašetnikovovi v přepočtu 22 tisíc korun. Co je ale vůbec nejhorší, za trestný čin třicetiletému Rusovi, který se momentálně nachází ve vazební věznici, hrozí pouhé dva roky vězení.