Dokonalý recept, jak zastínit ženicha.

Dokonalý recept, jak zastínit ženicha. Zdroj: Foto Instagram

Pretty Mike
Pretty Mike
V roce 2017 si zase přivedl ženy na vodítku.
Dokonalý recept, jak zastínit ženicha.
Pretty Mike
14
Fotogalerie

Influencer z Nigérie se chlubí tím, že najednou oplodnil všech svých 6 žen

Pretty Mike o sobě říká, že je dobrý člověk. Svou slávu staví na kontroverzním chování, miluje značkové oblečení a drahá auta. A také svých šest těhotných žen. Díky tomu poslednímu se ostatně stal známým po celém světě. 

Pretty Mike se ve skutečnosti jmenuje Mike Eze-Nwalie Nwogu a v Nigérii vlastní několik nočních klubů. Mezi místními celebritami je velmi vyhledávaným společníkem.  Mike na sebe upozornil poprvé už v roce 2017, když v den své první svatby dovedl svou nastávající k oltáři v řetězech. Díky tomuto incidentu následně sončil za mřížemi.

Dnes se Mike chlubí tím, že je ženatý s celkem šesti ženami, s nimiž se mu za velmi krátkou dobu podařilo počít šest dětí. Termíny porodů od sebe tedy dělí pouhých několik dní až týdnů.

Jak sám Mike říká, nastávající maminky jsou se svým životním stylem naprosto spokojené a všichni se na miminka moc těší. „Nejde o žádný filmový trik, my si prostě žijeme náš sen. Je to tak,“ napsal pyšně k nejsdílenějšímu příspěvku na svém Instagramu, tedy fotografii všech svých šesti těhotných žen, nigerijský influencer.