Gisele Bündchen s Leonardem

Gisele Bündchen s Leonardem Zdroj: Profimedia.cz

Miranda Kerr
Madalina Ghenea
Gisele Bündchen
Amy Adams
Leonardo DiCaprio měl v posteli mnoho žen.
55
Fotogalerie

Leonardo DiCaprio: Třicet let ve filmu, jeden Oscar a hromada svůdných partnerek

Leonardo DiCaprio není jen oblíbený a velice talentovaný herec, ale také obletovaný Don Juan, který si může vybírat z kvanta krasavic, které jen čekají na to, že by si jich tato hollywoodská hvězda mohla všimnout. Co si takhle ku příležitosti jeho 46. narozenin prohlédnout galerii žen, které skončily v jeho posteli?

Herec Leonardo DiCaprio sice oslavil v listopadu 46. narozeniny, ale to mu rozhodně nebrání v tom, aby si nacházel stále mladší a mladší přítelkyně. Ostatně, které z nich by to také vadilo, že? Jeho současnou partnerkou je o více než dvacet let mladší modelka Camila Morrone. Leo je ale známým lamačem dívčích srdcí a jeho životem se prohnalo mnoho dalších krasavic.

Obecně řečeno DiCaprio v drtivé většině případů sázel vždy na jistotu. Vybíral si z modelek, které mu zaručovaly podívanou na luxusní těla a nevídanou krásu. Těžko ale říct, jak tomu bylo na intelektuální úrovni. Po jeho boku se nějaký čas objevovaly topmodelky jako Naomi Campbell, Miranda Kerr, Gisele Bundchen nebo Erin Heatherton.

Ani své herecké kolegyně ale nenechal na pokoji. Jeho modrým očím se neubránila ani současná manželka Ryana Reynoldse herečka Blake Lively nebo postarší sexbomba Demi Moore, která svého času randila s mladším Ashtonem Kutcherem.