První dáma na nahých fotkách

První dáma na nahých fotkách Zdroj: Profimedia.cz

Deník New York Post druhý den otiskuje erotické fotky Trumpovy ženy
Melania Trumpová
Melania Trumpová
Melania Trumpová
Trumpovi.
28
Fotogalerie

Loučíme se s Melanií Trump. První dámou, která byla úplně jiná, než všechny ostatní

Narodila se ve Slovinsku, tehdy součásti socialistické Jugoslávie, kariéru udělala jako modelka. V roce 1996 přesídlila Melania Trumpová (50) do USA, kde na jedné párty potkala realitního magnáta Donalda Trumpa a stala se jeho třetí ženou. V té době jistě vůbec netušila, že se jako druhá cizinka v historii v roce 2017 stane první dámou USA. Svůj post ovšem podruhé už neobhájila.

I tak Melania Trump mezi prvními dámami USA nebývale vyčnívá. Ať už jde o skandály, fakt, že se nenarodila ve Spojených státech Amerických, nebo její krásu, kterou jako bývalá slovanská modelka i v padesáti letech stále oplývá.

Donaldu Trumpovi zdárně sekunduje, i přes to, že jejich vztah se na veřejnosti v posledních letech spíš než vřele, prezentoval velmi chladě. Každý bohatý podnikatel přeci potřebuje svou modelku, která si v podstatně chudších začátcích k lepšímu finančnímu statusu dopomohla odvážnějšími akty. 

Zdá se, že Jill Biden je její přesný opak. Učitelka, distingovaná dáma v letech. „Všichni si vzpomeňte na svého oblíbeného učitele, jenž vám dodal sebevědomí. Takovou bude Jill Bidenová první dámou,“ řekl na srpnovém sjezdu demokratů v Milwaukee o své manželce Joe Biden.

Prohlédněte si naposledy fotogalerii dnes již bývalé a patrně nejkrásnější první dámy USA. Jen těžko se najde další, která se jí vyrovná.