Amanda se narodila jako Armand.

Amanda se narodila jako Armand. Zdroj: Profimedia.cz

Myslíte, že je Kim Kardashian podobná Amandě Lepore?
Kim Kardashian a její pověstné pozadí.
Kim Kardashian se nahoty nebojí.
Tato umělá žena se stala transgender ikonou.
Amanda během svého života podstoupila hodně plastických operací.
29
Fotogalerie

Umělohmotný bizár Amanda Lepore: Transgender ikona, která se plastik opravdu nebojí

V současné době se začíná čím dál tím víc mluvit o transexualitě a o změnách pohlaví. Herečka a zpěvačka Amanda Lepore se narodila jako muž Armand, už v dětství si ale uvědomila, že je něco špatně a zahájila cestu proměny. Hormony a operacemi se změnila v ženu. Dalo by se ale říct, že to s úpravami trochu přehnala. Stala se z ní totiž poměrně děsivá plastová kreatura.

Kdybyste Amandu Lepore někde viděli sedět nebo stát, možná byste si na chvíli mysleli, že se jedná o plastovou figurínu z (nějakého bizardního) obchodu, kterou někdo oblékl a zapomněl na ulici. Umělá obří prsa, zúžení pasu, kvůli kterému musela spát několik měsíců v sedě, nepřirozené rysy v obličeji nebo nafouknuté rty - to je jen zlomek úprav, které Amanda podstoupila.

I když Amanda vypadá velmi uměle, je živou osobou, transgender ikonou, která se po své proměně vrhla do světa showbussinesu, zaútočila na oblast hudby nebo filmu a dokonce napsala knihu. V té mimo jiné nazanačila, že měla vztah s americkým rapperem Kanye Westem, který je ženatý s Kim Kardashian. On tuto zprávu dementoval, ale podle Amandy se mu zalíbilo právě její tělo, které je svými tvary podobné pověstným křivkám právě Kim. Podívejte se do naší fotogalerie a posuďte sami, zda má Amanda pravdu.