Beverly Hills 90210 v novém!

Beverly Hills 90210 v novém! Zdroj: Foto Fox

Jason Priestley
Gabrielle Carteris
Jennie Garth
Kultovní seriál Beverly Hills 90210 se na televizní obrazovky vrací po dlouhých 19 letech.
Herec Brian Austin Green a herečka Shannen Doherty
5
Fotogalerie

Jak žijí hvězdy Beverly Hills 90210 dnes: Zchudlá Donna, odborářka Andrea nebo bohatý Brandon

Americká média si často kladou otázku, zda Tori Spellingová, která je dědičkou producenta Aarona Spellinga, a jejíž majetek je paradoxně nejnižší ze skupiny hlavních protagonistů slavné série Beverly Hills 90210, neblíží bankrotu. Ostatním hercům ze seriálu se ale daří o poznání lépe – například Gabrielle Carterisová, neboli seriálová Andrea, je dnes prezidentkou odborové organizace, která zastupuje 160 tisíc pracovníků ze světa médií a šoubyznysu. Přečtěte si, jaké osudy slavné herce potkaly.

Tori Spellingová v minulosti na mnoho projektů nedostala půjčku a americké bulvární weby často plnily zprávy o jejím bankrotu. Když její otec Aaron v roce 2006 zemřel, odkázal jí necelý milion dolarů z celkového svého odhadovaného jmění převyšující 500 milionů dolarů. „Není tajemstvím, že mám problémy s financemi. Vyrůstala jsem v bohatých poměrech, nikdy jsem neznala nic jiného,“ napsala Spellingová ve své autobiografii z roku 2013 s tím, že tak, jak hodně vydělávala, stejně tak i hodně utrácela.

Pro zbylé seriálové „hvězdičky“ je oprášení pozornosti kolem nich vítaným oživením a připomenutím dřívější větší slávy. Gabrielle Carterisová, seriálová Andrea, je prezidentkou odborové organizace SAG-AFTRA, která zastupuje 160 tisíc pracovníků ze světa médií a šoubyznysu. V minulosti se například aktivně zasazovala proti diskriminaci herců a hereček na základě věku.

Brian Austin Green, který v seriálu hraje roli Davida, si v roce 2010 vzal za manželku Megan Foxovou. Foxová ztvárnila například roli April ve filmové sérii Želvy Ninja. Spolu tvoří prominentní hollywoodský pár. Odměny za první řady Beverly Hills podle Greenových slov stačí i dnes na pohodlný život. Stejně se vyjadřuje i Jennie Garthová alias Kelly. „V mladém věku jsem se stala finančně nezávislou,“ říká. Její investice pak směřovaly především do nemovitostí. Za téměř pět milionů dolarů nedávno prodala svůj dům, který dříve koupila za méně než polovinu současné ceny. Své jméno navíc zpeněžuje ve spojení s produktem Mom Gift Box. Dárkový set s bižuterií, svíčkou a pleťovou maskou se prodává online za 99,99 dolarů.

Jak se dnes daří seriálovému Stevenovi, Brendě a Brandonovi a jak uspělo současné pokračování Beverly Hills 90210, se dozvíte v článku na webu E15.cz >>>