Video placeholde
Kultovní seriál Beverly Hills 90210 se na televizní obrazovky letos v srpnu vrátí po dlouhých 19 letech.
Kultovní seriál Beverly Hills 90210 se na televizní obrazovky letos v srpnu vrátí po dlouhých 19 letech.
Jak se změnili herci ze seriálu Beverly Hills 90210
Partička z BH 90210
Brenda a lamač Dylan
15
Fotogalerie

Beverly Hills 90210 se vrací. Na nové díly láká vtipnou upoutávkou plnou starých známých tváři

Sociální sítě bere útokem vtipná upoutávka na pokračování kultovního seriálu Beverly Hills 90210, který se na televizní obrazovky letos v srpnu vrátí po dlouhých 19 letech. Nová upoutávka sleduje seriálové herce při jejich ranních rituálech, které se nakonec trochu zvrhnou. Podívejte se, jak. Ve volném pokračování seriálu, který v 90. letech vládl i tuzemským obrazovkám, již bohužel neuvidíme představitele Dylana, Luke Perryho, který letos 4. března podlehl mrtvici.

Potkalo to Dallas, Pobřežní hlídku. Gilmorova děvčata, Městečko Twim Peaks i Červeného trpaslíka. Tyto ikonické seriály spojuje to, že se vrátily v novém tisíciletí i s částí nebo s kompletním původním obsazením. A podobně by na tom měl být i seriál Bevery Hills. Stanice Fox oznámila, že si na letošní léto objednala šestici dílů.

O jeden reeboot seriálu už se tvůrci pokoušeli v letech 2008–2012. Tehdy projekt 90210: Nová generace příliš nezaujal. Kromě názvu totiž neměl s původním seriálem nic společného. To by se nyní mělo změnit.

Vrátit by se totiž měla velká část z původní sestavy. Účast zatím potvrdili Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) a Tori Spelling (Donna). 

Původní seriál měl premiéru 4. října 1990 a celkem 293 dílů se vysílalo až do 17. května roku 2000. Prací na nových dílech je pověřeno kreativní duo, které tvoří Chris Alberghini a Mike Chessler. Oba pracovali už na sérii o nové generaci, tak snad tentokrát budou mít více štěstí. Co na návrat legendárního seriálu říkáte? Budete se dívat? A nechcete si o tom promluvit?

Na snímky z Nových i starých 90210 se podívejte ve fotogalerii: