Video placeholde

Joker: Jak se z komika stane vyšinutý zabiják? Podívejte se jako první na nový trailer

První byl Jack Nicolson, ve hrách mu hlas propůjčuje představitel Luka Skywalkera Mark Hamill, jeho poslední představitel Jared Leto v této roli příliš neoslnil, zatímco Heatha Ledgera stála život. Nyní se do postavy ikonického padoucha Jokera vtělil další herec - Joaquin Phoenix. A jaký je jeho výkon? To napoví první trailer z chystaného filmu nazvaného prostě - Joker. Podívejte se!

Leonardo DiCaprio roli v chystaném snímku Joker odmítl, aby mohl natáčet s Quentinem Tarantinem. Bradley CooperJake Gyllenhaal či Adam Driver zase nebyli dost dobří. Nakonec padla volba na Joaquina Phoenixe, který je, stejně jako Heath Ledger, známý tím, že se do svých postav hodně vžívá a ledacos jim obětuje. A jak ukazuje první trailer, byla to zdařilá volba.

Phoenixův Joker je zlomenější a ne tak temný jako posmrtně oscarem oceněná verze Heatha Ledgera z filmu Temný rytíř. Čirý chaos je nyní vyměněn za charakterovou hloubku, kterou naznačuje už ukázka. Ale žádný svatoušek to nebude, to pravé peklo, ze kterého jsme zatím neviděli nic, v Gothamu teprve nastane.

O tom, zda bude takto povedený i celý film, který má na svědomí režisér Todd Phillips (autor Pařby ve Vegas a následujících filmů) se přesvědčíme 3. října, kdy snímek vstoupí do českých kin. Zatím se podívejte na trailer Co na něj říkáte?