Video placeholde

Jednou vyrazí na přehlídku, zbytek měsíce nemá co jíst. Seriál Stylista si utahuje ze světa módy

Artur je nejžádanější stylista v Česku. Perou se o něj všechny módní časopisy, největší celebrity touží po tom, aby je alespoň jednou oblékl, a má tolik práce, že neví co dřív. Nebo takhle nějak by si to asi představoval. Osmidílný komediální seriál ze zákulisí českého showbyznysu z pera redaktora Reflexu Luďka Staňka a od producenta Kanceláře Blaník Milana Kuchynky uvede internetová televize MALL.TV na podzim 2018.

V roli stylisty Artura se představí Petr Vaněk, jeho manažera bude hrát Michal Kern, slovenského konkurenčního návrháře Andrej Polák a v roli reportérky módní televizní stanice uvidíme Petru Nesvačilovou. Celkem 8 epizod bude ke zhlédnutí na internetu od letošního podzimu, kdy je na svých stránkách uvede nová internetová televize MALL.TV.

Režie se ujal Jakub Machala, který zaujal skvělým klipem k písni Báry Polákové Po válce a za sebou má i krátkometrážní film Ve vaně. Co na jeho seriálový počin řeknou lidé z módního prostředí? Na to jsme se zeptali Petra Vaňka a Petry Nesvačilové. Jejich odpovědi najdete ve videu v úvodu článku.