Bývalý ruský útočník Pavel Bure je blízkým přítelem prezidenta Vladimira Putina

Bývalý ruský útočník Pavel Bure je blízkým přítelem prezidenta Vladimira Putina Zdroj: profimedia.cz

Vladimir Putin mu tleská.
Vladimír Putin je známý svou láskou k hokeji
Vladimír Putin je známý svou láskou k hokeji
Golonka má dárek od Putina stále schovaný
Alexandr Ovečkin sleduje ruského prezidenta Vladimira Putina při hokejovém charitativním zápase v roce 2015
13
Fotogalerie

Rusové si z mistrovství světa v hokeji v Praze odváží domů zlato. Musíme posílit ostrahu, tvrdí Rakušan

Vzhledem k tomu, že ani letos Rusko nemohlo startovat na mistrovství světa v hokeji, musel ruský prezident Putin vymyslet náhradní řešení toho, jak se před národem pochlubit cenným kovem z mistrovství světa a povzbudit tak jeho morálku a hrdost k vlasti. Nebyl by to Putin, aby nevymyslel poměrně zajímavé řešení, které dokáže obejít západní sankce a zákazy.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„V těchto pro nás složitých dobách je potřeba, aby Rusové cítili hrdost k vlasti. Jednou z osvědčených metod je samozřejmě vedle speciální vojenské operace rovněž mistrovství světa v hokeji. Stejně jako minulý rok, tak i letos nás na mistrovství světa nepozvali, protože se nás bojí. Mají strach z ruského hokeje, který daleko převyšuje všechny ostatní hokeje a tím pádem je nejhokejovější. Toho se oni bojí, že se ukáže před celým světem, že je Rusko nejlepší,“ prozradil Vladimir Putin ve svém projevu.

„Jelikož bylo našim hokejistům znemožněno účastnit se hokejového turnaje, bylo potřeba vymyslet jiné varianty, jak z hokejového mistrovství světa přivézt domů cenný kov. Nakonec jsme zvolili osvědčenou metodu, respektive to jediné, co umíme, a tedy že ty cenné kovy z mistrovství světa ukradneme a přivezeme domů,“ dodal Putin, který ještě naznačil, že ideálním kovem bude samozřejmě zlato.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat