Zeman musí ještě zůstat na JIP.

Zeman musí ještě zůstat na JIP. Zdroj: miloš zeman, exprezident, nemocnice, ochranka, musíte vědět

Mloš Zeman na sjezdu Paroubkovy ČSSD (17.2.2024)
Mloš Zeman na sjezdu Paroubkovy ČSSD (17.2.2024)
Mloš Zeman na sjezdu Paroubkovy ČSSD (17.2.2024)
Exprezident Miloš Zeman (březen 2024)
Exprezident Miloš Zeman (březen 2024)
10
Fotogalerie

Miloš Zeman z nemocnice vzkázal, že z politiky nehodlá odejít. Nikdo mu totiž neřekl, že v politice už není

Bývalý prezident Miloš Zeman, který je aktuálně hospitalizovaný v nemocnici, přes své sociální sítě vzkázal, že splní lidem přání a z české politiky neodejde. Tento jeho vzkaz vyvolal ve společnosti řadu otázek, mezi které se řadí: „Kdo si přeje, aby Zeman zůstal v politice?“, „On je Zeman ještě v politice?“ nebo „On ještě žije?“

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Pan prezident Zeman je člověk zvyklý na politiku a rutinu. Být prezidentem ho děsně moc baví, takže když skončil jeho mandát, nikdo z jeho okolí mu to neřekl. Z toho důvodu se domnívá, že je stále prezident,“ prozradil Zemanův přítel a doživotní tiskový mluvčí Jiří Ovčáček.

„Když jsme ho z Hradu přestěhovali do jeho nové kanceláře, která je vlastně normální byt, tak jsme mu řekli, že na Hradě se musí vymalovat a sídlo prezidenta bylo dočasně přesunuto do těchto prostor. Aby si připadal jako prezident, zajišťujeme mu různé návštěvy důležitých osob. Dokonce se nám podařilo zaranžovat i zahraniční návštěvu, když za ním byli Fico s Orbánem. Vysvětlili jsme jim, jak se věci mají, a zahráli to parádně,“ usmíval se Ovčáček.

Z pohledu pana prezidenta Zemana se nic nezměnilo. Pomineme-li, že neúřaduje na Hradě, ale v pronajatém bytě, žije klasickým prezidentským životem. Dokonce měl i novoroční projev a i s ním natáčíme diskuse. Ty samozřejmě nikdo nevysílá, ale to on neví, protože neumí zapnout televizi.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat