Šéfka KSČM Kateřina Konečná

Šéfka KSČM Kateřina Konečná Zdroj: Blesk:Jakub Poláček

Kateřina Konečná, politička, europoslankyně
Nová předsedkyně KSČM Kateřina Konečná (23.10.2021)
Volby do Evropského parlamentu 2019: Tisková konference KSČM po vyhlášení výsledků voleb. Převažuje skleslá nálada
Volby do europarlamentu 2019: Do volebního štábu KSČM dorazila lídryně kandidátky Kateřina Konečná
Volby do europarlamentu 2019: Do volebního štábu KSČM dorazila lídryně kandidátky Kateřina Konečná
8
Fotogalerie

Putin se dozvěděl, že si Konečná přeje na Ukrajině mír. Teď začíná stahovat z Ukrajiny vojáky a ukončuje válku

Komunistická europoslankyně a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná v televizní debatě prohlásila, že si přeje mír na Ukrajině za každou cenu. Tento svůj postoj posléze obhájila tím, že ukončení války na Ukrajině si přeje až 69 procent občanů České republiky. „To už je hodně lidí,“ myslí si Konečná. Na základě přání předsedkyně KSČM Kateřiny Konečné Putin skutečně začal stahovat z Ukrajiny vojáky a pomalu válku Ukončuje.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Já jsem vůbec netušil, že si paní Konečná přeje na Ukrajině mír. Nota bene, že si ho přeje 69 procent českých občanů. Já myslel, že celý Západ včetně Ukrajiny si přeje válku, a proto pumpuje do Ukrajiny vojenské vybavení. Každý den voláme po míru. Chceme se scházet s politiky nejen z Ukrajiny, ale i jiných zemí. Chceme jednat, ale nikdo s námi jednat nechce. Všichni chtějí jenom válčit,“ nechal se slyšet Putin, který viděl debatu s Konečnou v televizi.

„Rusko se nechce rozšiřovat. Naopak se chceme zmenšovat, ale Západ nám to nedovolí. Alespoň tak jsem to pochopil. Teď mi debata s paní Konečnou  otevřela oči,“ vysvětloval Putin.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat