Ilustrační kresba

Ilustrační kresba Zdroj: Marek Douša

Vémolovi sebrali tygřici. Zápasník všechny ujistil, že manželku Lelu mu ještě neodebrali

Známý český chovatel, celebrita, influencer a příležitostný zápasník Karlos Vémola se dostal do křížku s ochránci zvířat. Úřady mu odebraly jeho tygřici, které měl dokonce odstranit drápky.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Můžu všechny svoje fanoušky ubezpečit, že úřady mi Lelu doposud neodebraly a její gelové drápky jsou stále tam, kde být mají, stejně jako další její doplňky, které byly v posledních letech k tělu připojeny,“ vysvětloval Karlos na svém Instagramu, že tygřice, jež mu byla odebrána, není jeho manželka Lela, ale samice tygra, kterou choval ve své rozsáhlé soukromé zoo.

Karlos podle svých slov takovou zlovůli úřadů ještě nezažil a hodlá se bránit soudně.

„Jsem respektovaný chovatel zvířat. Názory rádobyodborníků, že chovat divoká zvířata typu lev, tygr nebo žralok musí chovat odborník, a ne kdejaký hejhula bez patřičného vzdělání, jsou naprostá kravina. Já tomu rozumím. Mám načteno. Knihu Moje první zvířecí farma pro děti do pěti let mám přečtenou snad stokrát. Vím, že kravička dělá búú a že pejsek dělá haf. Dokonce zvládnu na obrázku v knize ukázat na ovečku,“ brání se Vémola nařčení, že na chov zvířat nemá patřičnou kvalifikaci ani znalosti.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat