Tomáš Čermák u soudu (19. 7. 2023)

Tomáš Čermák u soudu (19. 7. 2023) Zdroj: ČTK / Michaela Říhová

Tomáš Čermák u soudu (19. 7. 2023)
Tomáš Čermák u soudu (19. 7. 2023)
Tomáš Čermák u soudu (19. 7. 2023)
Tomáš Čermák u soudu (19. 7. 2023)
4
Fotogalerie

Čermák v Rusku formuje armádu a hodlá osvobodit Československo

Disident a jediný současný politický vězeň v České republice, který není ve vězení, Tomáš Čermák, chystá osvobodit Československo. Pomoci mu k tomu má armáda, kterou aktuálně formuje v Rusku, odkud v dohledné době chystá invazi do České republiky.

Čermák, kterému byla prezidentem Československa Zítkem udělena hodnost generála, začal svou promyšlenou cestu za osvobození Československa nenápadně, ale zároveň rafinovaně.

Generál Čermák se chytře vyhnul nástupu do vězení. Byl to geniální tah. Když měl nastoupit do vězení, tak tam nenastoupil, nastínil prezident Československa a velký přítel generála Čermáka Zítko ve své nové knize „Tomáš Garrigue Čermák – tatíček Československa“, což je biografie generála Čermáka, která má deset stránek a čtyřista třicet devět pravopisných chyb.

Zítko ve své knize odvyprávěl hrdinný plán Tomáše Čermáka, kterak místo do vězení nastoupil do tramvaje a odjel do Ruska, kde založil exilovou vládu. Když byl Čermák upozorněn, že Československo vládu už má, a to na území České republiky, přehodnotil situaci a založil alespoň exilovou armádu.

Ohledně samotné exilové armády generála Čermáka na území Ruska jsou mnozí experti spíše skeptičtí a upozorňují na to, že není vůbec jisté, že je Čermák v Rusku. Samotný generál Čermák sice zveřejnil video, kterak kdesi v lese mává ruskou vlajkou, ale jeho slova o tom, že je v Rusku, nelze ověřit. Odborníci se přiklánějí k názoru, že Čermák video natočil v parku u domu prezidenta Zítka, v jehož sklepě se schovává před zákonem.

Vedení Československa se však dušuje, že generál Čermák je opravdu v Rusku a že odtamtud chystá invazi do České republiky.

„Aktuálně probíhají bilaterární rozhovory s Putinem o uvolnění vojenského personálu a vojenské techniky, která by měla přejít pod správu generála Čermáka. Pan Putin mě po telefonu ubezpečil, že je na naší straně, a nazval mě přítelkyní,“ pochlubila se ministryně obrany Československa Jana Peterková z nemocničního lůžka, kde bojuje s pátou embolií během tří dnů a kde rovněž zasedá bezpečnostní rada Československa ve složení Peterková, její přítel a sestřička, která ministryni obrany vynáší pravidelně bažanta.

Podle neověřených informací od občanů Československa, kteří mají přístup k utajeným informacím, už generál Čermák v Rusku získal pro svou věc několik tamních zemědělců a rovněž ukradl traktor, který přetřel na zeleno, a položil tak základ motorizovaného praporu.

Podle jiných zdrojů je zase Čermák v Rusku stíhán za krádež traktoru, a reálně mu tak hrozí, že bude naverbován do ruské armády a poslán do přední linie na Ukrajinu, kde se počítá s tím, že padne.

S touto variantou nesouhlasí ministryně obrany Peterková, která tvrdí, že se Putin osobně zaručil za beztrestnost pro generála Čermáka, kterému hodlá poskytnout vojenské vybavení.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Vyhrožování Tomáše Čermáka je ale bohužel skutečností.

Video placeholde
Tomáš Čermák vyhrožuje ministru Rakušanovi a české vládě ze svého úkrytu • Twitter

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete zakoupit a poslechnout v našem Ikiosku >>>