Jaroslav Foldyna

Jaroslav Foldyna Zdroj: ČTK

Ami, go home! Komunisté a chcimíři protestují na Malostranském náměstí proti česko-americké obranné smlouvě
Poslanecká sněmovna projednává vyslovení nedůvěry vládě 18. ledna 2023: Jaroslav Foldyna (ANO)
Jednání o nedůvěře vládě: Jaroslav Foldyna (SPD) si přinesl jídlo do sálu (17.1.2023)
Čeští sympatizanti kontroverzního ruského motorkářského klubu Noční vlci uctili 8. srpna 2020 dnes na Olšanských hřbitovech v Praze památku sovětských vojáků padlých za druhé světové války.
Zleva šéf poslanců SPD Radim Fiala, poslanec Jaroslav Foldyna, předseda SPD Tomio Okamura, poslanec Jan Hrnčíř a poslankyně Lucie Šafránková před schůzí Sněmovny (7.4.2020)
9
Fotogalerie

SPD vyslala Foldynu, aby prověřil, kdo doopravdy zničil Kachovskou přehradu. Svého vyšetřovatele posílá i Rajchl

Bezprecedentní zničení Kachovské přehrady v okupované části Ukrajiny, které je dáváno za vinu Rusku, zaskočilo celou řadu vlastenecky smýšlejících občanů. Ti se domnívají, že Rusko nemělo motivaci vyhodit přehradu do vzduchu a spíš to vypadá na práci Ukrajinců.

„Proč by Rusové ničili přehradu na svém území? To je nesmysl. Tohle bude práce Ukrajinců, kteří se Rusku mstí a nemají ho rádi,“ myslí si například pan Jaromír z Kladna, který je aktuálně dvanáct let nezaměstnaný a ve volném čase se zabývá tím, že má jenom pět zubů a jeho cíl je mít jenom tři.

A jelikož je ve společnosti určitá poptávka, Tomio Okamura nezaváhal a přispěchal vlastencům na pomoc.

„Já nevím, kde je pravda. Neví to nikdo kromě zúčastněných pravd. Prozápadní zkorumpovaná mainstreamová média mají sice hned jasno, ale já mám indicie, které nejsou tak jednoznačné. Abychom se dozvěděli pravdu, je potřeba celou věc prošetřit. Z toho důvodu jsme se jako SPD dohodli, že vyšleme přímo na místo našeho člověka Jaroslava Foldynu. Má motorku, takže tam bude rychle, a navíc má na místě kontakty. Pravda se musí vyšetřit,“ prozradil na svém Facebooku Tomio Okamura.

„Jsem poctěn důvěrou, kterou ve mě pan předseda vkládá, a slibuju, že nezklamu. O přehradách toho sice moc nevím, ale věřím v selský rozum. Přijedu tam a uvidím. Budu se řídit po hmatu. Ohmatám trosky přehrady, vyzpovídám svědky a taky se podívám na informace na sociálních sítích. Z toho vyvodím patřičné závěry. Pravda vyjde najevo,“ ubezpečil Foldyna před svým odjezdem na místo katastrofy.

Nezávisle na SPD vysílá na místo svého vyšetřovatele další vůdce vlastenců Jindřich Rajchl. I on, stejně jako Okamura zacítil poptávku, kterou nyní hodlá proměnit ve zlato.

„My chceme mír a nechceme válku. Západní svět, který na Ukrajinu posílá zbraně, aby prodloužil válku, má jasno v tom, kdo přehradu vyhodil do vzduchu, ale já vím ze svých zdrojů, že pravda může být trochu jinde. Vzhledem k tomu, že chceme mír a chceme taky konec bídy, rozhodl jsem se, že na místo výbuchu pošlu svého vyšetřovatele, který celou věc prověří a posléze nám tu pravdu přiveze. Jestli se ani potom Fiala neomluví a neodstoupí, uspořádáme další desítky besed a demonstrací, kde si občané budou moct koupit kšiltovky a trika s nápisem PRO. Jedině tak dosáhneme prosperity,“ připomněl Rajchl svou vizi budoucnosti České republiky.

Koho přesně pošle na místo situaci prověřit, však nesdělil.

Odborníci s domnívají, že jak Foldyna, tak odborník od Rajchla budou zastřeleni ještě cestou k přehradě.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je další divočina u soudu s Tomášem Čermákem a Patrikem Tušlem.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>