Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky.

Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky. Zdroj: Reuters

Čeští sympatizanti kontroverzního ruského motorkářského klubu Noční vlci uctili 8. srpna 2020 dnes na Olšanských hřbitovech v Praze památku sovětských vojáků padlých za druhé světové války.
Čeští sympatizanti kontroverzního ruského motorkářského klubu Noční vlci uctili 8. srpna 2020 dnes na Olšanských hřbitovech v Praze památku sovětských vojáků padlých za druhé světové války.
České sympatizantky kontroverzního ruského motorkářského klubu Noční vlci uctily 8. srpna 2020 na Olšanských hřbitovech v Praze památku sovětských vojáků padlých za druhé světové války. V pozadí vlají vlajky Severoatlantické aliance, se kterými přišli demonstrovat odpůrci příznivců ruského klubu.
Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky.
Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky.
11
Fotogalerie

Noční vlci jako každý rok vyrazili na jízdu na podporu homosexuálů. Foldyna jim na dálku drží palečky

Jeden z největších světových, otevřeně homosexuálních motorkářských gangů Noční vlci vyrazil jako každý rok na svou spanilou jízdu po Evropě. Účel jízdy je jasný. Upozornit na práva homosexuálů v motorkářské komunitě. Letos stejně jako vloni mají však svou práci kvůli válce na Ukrajině dost stíženou, protože drtivá většina členů se po Evropě pohybovat nemůže kvůli sankcím. Původní plán dojet až do Berlína se tak nejspíš Nočním vlkům nepodaří, a tedy jim nezbyde než šířit homosexuální povědomí v Rusku a Bělorusku.

S tím se však rozhodně odmítá smířit Alexej Kuřbuřtin, samotný předseda Nočních vlků.

„Božínku, taková nespravedlnost. My s válkou nemáme nic společného. My chceme pouze jezdit na motorkách, vzájemně si to dělat do zadečku a hlavně chceme šířit osvětu nejen mezi motorkářskou komunitou, ale rovněž i mezi veřejností. I homosexuálové mají právo na svůj motorkářský gang,“ tvrdí předseda Kuřbuřtin o nepříjemné situaci, která pro Noční vlky nastala.

„Aktuálně jednáme s našimi zahraničními partnery o udělení výjimky, abychom mohli projet některými evropskými státy. Lidé v Evropě mají právo se na vlastní oči přesvědčit, jak jsou Noční vlci teplí a že jsme na to hrdí. Být v Rusku homosexuálem se příliš nenosí a být homosexuálem v motorkářském gangu už vůbec ne. My Noční vlci to nemáme lehké, ale jsme průkopníci. Vyšlapáváme cestičku dalším motorkářským gangům, aby mohly i ony přijít se svým comingoutem,“ vyjádřil se k situaci i Boris Nastavprdelovič, který je tajemníkem Nočních vlků pověřeným jednat jménem gangu v zahraničí.

Bodle Borise Nastavprdeloviče musí jít v případě boje za práva teplých motorkářů veškerá případná nenávist stranou. Válka na Ukrajině by podle něho neměla bránit v tom, aby se ve společnosti začala řešit práva teplých motorkářů z Nočních vlků.

„Noční vlci nebojují jen za Noční vlky. My bojujeme za práva všech homosexuálů, a nejen tedy nás. Ačkoliv jsme první otevřeně homosexuální motorkářský gang v Rusku a možná i na světě, nemusí to být konec. Další gangy se mohou přidat a přiznat barvu. Je to o tom prvním kroku a odvaze a potom už se člověku dýchá o dost lépe,“ usmíval se Vladimir Šukalchlapovov, který pro Noční vlky zajišťuje podporu přímo v Kremlu. Podle některých informací je to právě Šukalchlapovov, který je spojkou mezi Nočními vlky a Putinem, který pro svůj coming out zatím nenašel odvahu.

Tradiční každoroční jízda Nočních vlků na podporu homosexuálů mívá v Evropě nejen své odpůrce, ale i nadšené přívržence.

Jedním z nadšených fanoušků Nočních vlků a toho, čeho se snaží dosáhnout, je bezesporu jeden z nejznámějších českých bojovníků za práva homosexuálů a sám zapřísáhlý latentní homosexuál Jaroslav Foldyna.

Ačkoliv on jako řada jiných na svůj coming out stále čeká, veřejně podporuje všechny homosexuální věci, jako je souložení s cizími  muži na veřejných záchodcích, a jasně se vyslovil, i když lehce šifrovaně, pro právo na manželství pro všechny.

Sám Foldyna se v minulosti k jízdě Nočních vlků připojil, a dokonce prý ze zvědavosti a aby neurazil si vyzkoušel večer na parkovišti homosexuální bukkake.

Jelikož je nepravděpodobné, že by letos Noční vlci do České republiky přijeli, Jaroslav Foldyna jim pouze na dálku podle svých slov bude držet palečky.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je vítězství pražské Slavie v poháru.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>