Demonstrace Česko proti bídě

Demonstrace Česko proti bídě Zdroj: Zbyněk Pecák

Demonstrace Česko proti bídě
Demonstrace Česko proti bídě
Demonstrace Česko proti bídě
Česko proti bídě
Demonstrace Česko proti chudobě
17
Fotogalerie

Klub přátel Adolfa Hitlera předal Rajchlovi cenu a označil ho za vycházející hvězdu

Předseda neparlamentní strany PRO, vlastenec a bojovník proti bídě Jindřich Rajchl zažívá profesní životní období. Nejdříve se mu podařilo zaplnit Václavské náměstí, kde v plamenné řeči promlouval k národu, načež se mu dostalo veliké cti. Klub přátel Adolfa Hitlera mu na slavnostním galavečeru předal cenu za jeho plamenný projev a označil ho za vycházející hvězdu.

Každoroční galavečer Klubu přátel Adolfa Hitlera, který se koná tradičně v kulturním domě v Horních Měcholupech, bývá vrcholem krajně pravicové scény. Ani letos tomu nebylo jinak.

Slavnostní zahajlování proběhlo v osm hodin a osm minut večer, jak je již zvykem. Předseda klubu přátel Adolfa Hitlera Vlastimil Ženuška shrnul předešlý rok, a jak již velí tradice, zpochybnil holokaust a potom uvedl kategorie pro vyhlašování.

Mezi kategoriemi, jako je Nácek roku nebo Nejlepší přesdržka cikánovi, nejvíce rezonovala kategorie Vycházející hvězda. Už od začátku totiž bylo jasné, kdo se stane letos vycházející hvězdou Klubu přátel Adolfa Hitlera. Největší favorit Jindřich Rajchl byl na tuto cenu nominován díky svému projevu na Václavském náměstí.

Kategorie Vycházející hvězda byla vyhlašována až úplně na konci. Mezitím se předaly jiné náckovské ceny a k tanci, poslechu a hajlování hrála kapela Židi patří do plynu. Všichni přítomní diváci byli v dobrém rozmaru a nálada v sále byla vynikající.

Když pak přišlo vyhlašování vycházející hvězdy, většina přítomných již tušila, kdo to vyhraje.

„Kategorii vycházející hvězdy Klubu přátel Adolfa Hitlera a sošku knírku na svastice získává… Jindřich Rajchl,“ vyhlásil předávající s vytetovaným hákovým křížem na čele, pročež se sálem ozval ohlušující potlesk. S Rajchlem přišel na pódium i sám předseda Klubu přátel Adolfa Hitlera Vlastimil Ženuška.

„Letos to bylo v této kategorii velmi jednoduché rozhodování. Jindřich Rajchl se nominoval na poslední chvíli, ale když naše porota viděla ze záznamu jeho projev na Václavském náměstí, nemohla jinak. Ta dikce, ta zloba v očích, to, jak si vodil tupý dav, to je přesně ten odkaz Adolfa Hitlera. Možná budu v naší komunitě za kacíře, ale pan Rajchl podle toho, jak vystupuje, by mohl být právě tím dlouho očekávaným nástupcem Adolfa Hitlera. Minimálně co se týká proslovů. Neskutečný zážitek,“ pochválil Vlastimil Ženuška výkon Jindřicha Rajchla.

„Já přeju panu Rajchlovi, aby mu to nasazení a dikce vydržely i nadále a aby dělal radost všem přátelům a obdivovatelům Adolfa Hitlera. Titul vycházející hvězdy Klubu přátel Adolfa Hitlera získal naprosto oprávněně,“ dodal Ženuška.

Potom už si Rajchl za mohutného hajlování v sále převzal cenu, tedy sošku knírku na svastice, poděkoval spolku, divákům i své rodině a spokojeně nasedl do své soukromé helikoptéry a letěl zase bojovat proti bídě.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je zveřejnění osobních údajů majitelů datových schránek.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>