Tohle je špatný Hitler

Tohle je špatný Hitler Zdroj: flickr

Adolf Hitler a Joseph Goebbels
Zakladatel gestapa Hermann Göring s Adolfem Hitlerem
Po propuštění z vězení se rozhodl převzít moc legální cestou - volbami
Hitler, Braunová a pes Blondi, na kterém Hitler vyzkoušel funkčnost kyanidu
Hitlerovu psychiku formovala celá řada události - zejména těch negativních -, které ho provázely už od dětství. Otec alkoholik, brzká smrt milované matky, neúspěchy v akademickém životě a několik let života na ulici.
7
Fotogalerie

Generál Pavel vítal příjezd wehrmachtu do Čech a možná i ukřižoval Ježíše, objevil historik Babiš

Historik Andrej Babiš z katedry Agrofertu a dějin, který se dlouhodobě zabývá historií Petra Pavla, přišel v poslední době s několika přelomovými informacemi. Podle bádání historika Babiše, generál Pavel nejen že vítal v roce 1968 sovětské tanky, ale on vítal v roce 1939 nacisty, kteří přijeli obsadit Československo. Později za protektorátu donášel gestapu. Informace, které poskytl gestapu, vedly podle historika Babiše k více než padesáti popravám.

„Já vedu pozitivní historický výzkum. Mé bádání bylo vždy příjemné a nikdy nebylo mým záměrem někoho poškodit. Na druhou stranu jsem ale zásadový člověk, který má morální kompas a který vždy a za všech okolností ctí pravdu,“ vysvětloval historik a akademik Andrej Babiš z katedry Agrofertu a dějin.

„Lidé se mě ptají, ke komu bych přirovnal generála Pavla, jestli spíš k Hitlerovi nebo Stalinovi, a já po dlouhém zvážení můžu zodpovědně říci, že bych přirovnal generála Pavla k Hitlerovi. Generál Pavel je novodobý Hitler,“ dodal následně historik Babiš.

Historik Babiš veškeré své poznatky doložil tím, že řekl, že to tak bylo, čímž byla minulost generála Pavla oficiálně odhalena, což zpustilo řetězec různých svědectví.

„Já jsem tušila, že u Pavla nebude něco v pořádku. Několikrát jsem ho viděla, jak před domem hajluje. Dokonce ho několikrát napomenula městská policie za to, že z věže kostela střílel vzduchovkou po židech. Nakonec se potvrdilo, že to je nácek a obdivovatel Hitlera, který nás zatáhne do války,“ tvrdí paní Andrea, která je dle svých slov sousedkou generála Pavla, a je tak každodenní svědkyní jeho nacistických činů. Paní Andrea je podnikatelka a vypadá jako Andrej Babiš v paruce a nejspíš to i je Andrej Babiš v paruce.

„Jestli generál Pavel ve volném čase hajluje na zahrádce, nemůžu potvrdit. Několik svědků mi to ale osobně říkalo v čele s krásnou paní Andreou, která je sousedka pana Pavla, ale nikdy nevychází z domu a její dům je navíc tak malinký, že je možné, že ji tam v okolí nikdo nezná a její dům si nikdo nevybaví. Tato svědectví jsou dalším dílkem do mozaiky obrazu generála Pavla. Nejen že to byl komunista, byl to i nacista. Je to potvrzené. Občané si určitě nepřejí, aby byl jejich prezident komunista a nacista, že ne?“ položil si otázku historik Babiš.

Poté co historik Babiš odhalil nacistickou minulost generála Pavla, pokračuje v bádání. Aktuálně zjišťuje, co je pravdy na tom, že to byl generál Pavel, kdo ukřižoval Ježíše Krista.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Výmysly a lži Andreje Babiše jsou však skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>