Protivládní demonstrace v Praze na Václavském náměstí (28.10.2022). Mnoho účastníků má české vlajky, drží transparenty proti vládě, válce i EU.

Protivládní demonstrace v Praze na Václavském náměstí (28.10.2022). Mnoho účastníků má české vlajky, drží transparenty proti vládě, válce i EU. Zdroj: Zbyněk Pecák

Demonstrace Česko na 1. místě.
Demonstrace Česko na 1. místě.
Demonstrace Česko na 1. místě.
Demonstrace Česko na 1. místě.
Demonstrace Česko na 1. místě.
13
Fotogalerie

Vrabel přebírá příznivce hnutí SPD. Okamura panikaří a narychlo si pořizuje exekuce, aby se zalíbil lidem

Mistr světa v exekucích Ladislav Vrabel, spojený s iniciativou Česko na 1. místě a za všech okolností prima kluk, pomalu, ale jistě přebírá na svou stranu příznivce SPD. Svým lidovým vystupováním, srozumitelnými dezinformacemi a hromadou exekucí je pro řadu příznivců SPD velmi lákavý. Lidé mají pocit, že je jeden z nich.

„Láďa je člověk z lidu. Má exekuce, stejně jako já. To je mi na něm sympatické. Že si na nic nehraje a jde mu o blaho České republiky. Dříve jsem věřil Okamurovi, ale Láďa je něco víc. Okamura má majetek, vilu a peníze. Nemá žádnou exekuci. I když to myslí dobře, tak se nemůže vžít do nás obyčejných lidí. To Láďa dokáže. Zaslechl jsem, že prý dokonce mlátí manželku. To je mi sympatické. Má to nastavené jako já. Ten člověk reprezentuje obyčejné lidi, pravé vlastence,“ domnívá se pan Aleš z Příbrami, který dlouhá léta podporoval SPD, ale nyní si jeho srdce získal právě Ladislav Vrabel.

Právě rostoucí popularita Vrabela mezi jeho voliči značně vykolejila Tomia Okamuru, jehož politická budoucnost stojí a padá právě na lidech, jako je pan Aleš z Příbrami.

„Pan Okamura sleduje nástup Vrabela s nelibostí. Nelíbí se mu, že mu přebírá část příznivců. Uvědomuje si, že musí začít jednat, aby si znovu získal důvěru u lidí. Z toho důvodu přestal platit všechny své závazky a řítí se do exekucí. Chce být totiž blíže svým voličům. Ukazuje se, že exekuce jsou v dnešní době u části voličů předností, nikoliv překážkou,“ vysvětloval zdroj blízký Okamurovi, který si nepřál být jmenován.

Sám Tomio Okamura tento svůj vstřícný krok směrem k voličům dokonce potvrdil.

"Uvědomuju si, že zastupuju určitou část voličů, u kterých jsou exekuce na denním pořádku. Exekuce u nich očividně není sprosté slovo. Je to součást jejich života. Oni chtějí, aby je zastupoval někdo, kdo má stejné problémy jako oni. Tím je aktuálně pan Vrabel, ale já věřím, že si jejich srdce znovu získám a pan Vrabel upadne v zapomnění, stejně jako kdysi pan Konvička. Já přežiju všechny tyhle rychlokvašky. Králem lůzy jsem tady já,“ prohlásil sebevědomě Tomio Okamura.

„Nejen že jsem přestal platit své závazky, ale ještě jsem si pořídil řadu půjček, které nehodlám splácet. Exekuce jsou tak jenom otázka času a věřím, že jakmile budu až po uši v exekucích, mí voliči to ocení. Budu konečně jedním z nich.

U exekucí ale nezůstanu. Nedostavil jsem se na prohlídku u svého zubaře a v tomto hodlám pokračovat, dokud mi neuhnije půlka zubů. Bude to bolet. Nebude to pěkné, ale mí voliči to ocení. Opět se jim o kousek přiblížím.

Rovněž jsem začal kouřit a pít levný rum. Dále potom se snažím alespoň dvakrát týdně chodit do kasina na hrací automaty. Já ti dám, Vrabele, přebírat mi příznivce. Ty nevíš, čeho všeho jsem schopný a co všechno jsem ochoten obětovat,“ vyslal Okamura Vrabelovi signál, že přebírá iniciativu.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pochod příznivců Ladislava Vrabela k České televizi je ale skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>