Video placeholde
Ruský prezident Vladimir Putin (9.10.2022)
Ruský prezident Vladimir Putin v Kaliningradu
Na Rudém náměstí v Moskvě se po ceremoniálu v Kremlu, při němž byly podepsány dekrety o anexi čtyř ukrajinských území, konala velkolepá show, které se zúčastnil jak prezident Putin, tak proruští vůdci anektovaných území
Vladimir Putin na slavnostní ceremonii k anexi ukrajinských území (30. 9. 2022)
Vladimir Putin na slavnostní ceremonii k anexi ukrajinských území (30. 9. 2022)
13
Fotogalerie

Jako odplatu za anexi Kaliningradu Českou republikou bombardovalo Rusko autosalon Škoda v Záporoží

Nejen výbuch Krymského mostu, ale i česká anexe ruské enklávy Kaliningradu rozzuřila ruského prezidenta do běla, načež Rusko v rámci odplaty masivně bombardovalo civilní cíle na Ukrajině. Část bombardování byla stanovena právě jako odveta za anexi Kaliningradu, proto se zaměřila na cíle spojené s Českou republikou. Z toho důvodu byl zasažen i autosalon Škoda v Záporoží.

„Není to nic jiného než snaha zastrašit Českou republiku a její občany. My se ale nenecháme zlomit. Královec patří a bude patřit České republice,“ nechal se slyšet Pavel Novák, nový hejtman Královeckého kraje, který byl do čela kraje jmenován po anexi Kaliningradu (nově Královce).

„Lidé rozhodli, že se Královec připojí k České republice. To nějaký vzteklý skřet z Kremlu nemůže ovlivnit. Češi mají právo na svůj nový kraj. Na své moře,“ dodal hejtman Novák.

Anexe Kaliningradu Putina opravdu zasáhla. Podle zdrojů blízkých Kremlu byl Putin po anexi velmi agresivní a doslova rozzuřený.

„Vůbec se neovládal. Jakmile mu Šojgu oznámil, že Kaliningrad už není ruský, nýbrž český, začal kolem sebe mávat pěstičkami. Přetáhl Šojgua židlí po zádech, skákal na stole, drásal se střepem po břiše a pak utekl do svého pokoje, kde se zavřel a trucoval. Z pokoje se potom několik hodin nesl nářek a písničky od Rihanny, což je jeho oblíbená zpěvačka, kterou si pouští vždycky, když má splín,“ prozradil zdroj blízký Kremlu, který si nepřál být jmenován.

Trucování prezidenta Putina trvalo skoro celý den. Na jeho konci si nechal na záda nad zadek vytetovat čínsky „Kuře Kung Pao“, změnil účes a dal příkaz bombardovat autosalon Škoda v Záporoží jako pomstu České republice.

Když se po dvou dnech uklidnil, předstoupil před kamery, aby oblažil své spoluobčany a zastrašil Západ svým dalším projevem.

„Anexe Kaliningradu je bezprecedentní zásah do ruské svrchovanosti. Je to proti mezinárodnímu právu a já to tak nenechám. Už jsme bombardovali autosalon Škoda v Záporoží. To ale není všechno. Chystáme v odvetě další temné věci. Česká republika nejen že nemá právo na naše území, ale nemá ani právo na existenci. Nemá právo vůbec na nic. Jenom Rusko má spoustu práv. Abychom přesvědčili tu českou svoloč, že s námi si nemá zahrávat, zaměříme se v dohledné době na další české cíle na Ukrajině. V Kyjevě je hospoda, kde nalévají české pivo. Ta hospoda v dohledné době lehne popelem,“ zbrunátněl Putin natolik, že se mu v koutcích úst začala tvořit pěna.

„A tím to nekončí. Českou republiku bombardovat nemůžeme, protože je členem toho debilního NATO, ale můžeme bombardovat její firmy na ukrajinském území. Vlastně i na tom našem. V Petrohradu je například autobus Student Agency. Na ten ihned posíláme minimálně dvě rakety kinžál,“ vykřikoval Putin celý rudý vzteky.

„Dokonce jsem zjistil, že můj počítač má antivirový program Avast. Okamžitě jsem ho nechal ze svého počítače odstranit a tímto nařizuji, aby byla firma Avast zařazena na seznam teroristů. Já vám ukážu,“ rozčiloval se Putin.

Zdroj blízký Krymu posléze uvedl, že v počítači prezidenta Putina se bez antivirového programu objevilo několik virů a všechny jeho účty byly napadeny. Rovněž mu na obrazovce ve smyčce běží jen a pouze zvířecí porno s černochem a oslíkem, které nejde vypnout, takže Putin hrozí dalším bombardováním Ukrajiny.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Ruské raketové útoky proti ukrajinským civilním cílům jsou však smutnou skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>