Andor Šándor

Andor Šándor Zdroj: Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS

Andor Šándor
Andor Šándor
Andor Šándor
Andor Šándor
Andor Šándor
7
Fotogalerie

Bunkr lady Andor Šándor zvoní na lidi a nabízí jim kryty. V prosinci bude prodávat vánoční bunkry ve stánku

Bezpečnostní poradce pro Pražský dopravní podnik, kde analyzuje riziko poblití sedačky opilým cestujícím, Andor Šándor minulý týden svolal mimořádnou tiskovou konferenci. Okamžitě se začalo spekulovat o revoluci v řízení bezpečnostních rizik v Pražském dopravním podniku, kdy řidiči tramvají pojedou do Izraele pod záštitou Mosadu na parašutistický výcvik a školení na zacházení s raketami země-vzduch, které magistrát nainstaluje do MHD.

Někteří se také domnívali, že Andor Šándor vyhlásí ze své pozice poradce pro Pražský dopravní podnik všeobecnou mobilizaci anebo alespoň ohlásí svou kandidaturu na prezidenta.

Nic z toho se však nestalo a Šándor na mimořádné tiskové konferenci představil veřejnosti bunkry, které si mohou koupit.

„Svět je nebezpečné místo, a proto je potřeba být vždy o krok před zlem. Určitě si každý z nás několikrát denně pokládá otázku, jestli je on i jeho rodina v bezpečí. Já říkám, že není. Nikdo není v bezpečí, dokud si nepořídí bunkr,“ začal Šándor tiskovou konferenci.

„Podle statistik zemře každý rok na následky absence bunkru sedm lidí. Sedm lidí, a to nepočítám zranění. Pokud by tito lidé měli bunkr, přežili by. Kolik lidí ještě musí na následky absence bunkru zemřít?“ ptal se Šándor, načež začal plakat.

„A právě z toho důvodu jsem se rozhodl, že se začnu podílet na prodeji bunkru do domácností. Už se nemusíte bát, že vám spadne na hlavu barák. Když budete mít bunkr, spadne vám barák na bunkr. Je mi velkou ctí, že vám můžu představit bunkry budoucnosti Šándor-kryt. Jedná se o moderní bunkr západního střihu, ve kterém přečkáte téměř jakékoliv neštěstí. Kromě tedy jaderného výbuchu. Pokud bude ale výbuch nejaderný a nebudu uvnitř bunkru, je vaše šance na přežití téměř stoprocentní.

Šándor-kryt nabízí nejen dostatek prostoru pro vás a vaši rodinu, ale i zabudované WC, které vede do jiného, levnějšího krytu. Pokud zavoláte do hodiny, dostanete k Šándor-krytu ještě sušičku na ovoce zcela zdarma.“

„A to ještě není všechno. V prodeji je rovněž bunkr Šándor-kryt deluxe. Za drobný příplatek k němu dostanete lak na auto. Pokud si koupíte dva bunkry, získáte třetí zdarma,“ usmíval se Andor Šándor. Jelikož během tiskové konference nikdo nevolal, aby si bunkr koupil, Andor tiskovou konferenci rozpustil a šel s bunkry takzvaně do ulic.

„Máte bunkr? A mohl bych ho vidět?“ obcházel Šándor náhodné lidi u nich doma s nabídkou exkluzivních bunkrů. Po vzoru podomních prodejců kosmetiky, takzvaných Avon lady, přesedlal z tiskových konferencí na přímý prodej a jako Bunkr lady obchází domácnosti a nabízí lidem bunkry přímo u nich doma.

„Byl tu včera. Zazvonil, a když jsem mu otevřela, rovnou na mě vybalil, že všichni umřeme, pokud si od něho nekoupíme ten jeho bunkr. Byl dost neoblomný, pořád na mě naléhal. Když jsem mu řekla, že o bunkry nemám zájem, bez pozvání se mi nahrnul do bytu, vyžral ledničku, zadělal celý záchod, rozvalil se v obýváku na gauči a podíval se na tři díly Ulice a zase šel. Nebylo to moc příjemné,“ líčí svůj zážitek s Bunkr lady Šándorem paní Kateřina z Prahy.

Šándor vedle podomního prodeje rovněž plánuje zimní prodejní akce bunkrů na vánočních trzích, kde bude bunkry podávat u stánku spolu se svařákem.

Jestli ještě nemáte svůj Šándor-kryt, neváhejte a kupujte, jinak k vám domů přijde Andor Šándor osobně a vyžere vám ledničku.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Okupovaná Ukrajina je však smutnou skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>

Video placeholde
Prostor X: Duel Andora Šándora a Daniela Koštovala • Videohub