Český slavík 2021: Cenu pro Absolutního slavíka předal Karel Janeček

Český slavík 2021: Cenu pro Absolutního slavíka předal Karel Janeček Zdroj: CNC_Martin Hykl, David Kundrát

Český slavík 2021: Karel Janeček
Český slavík 2021: Karel Janeček
Karel Janeček
Karel Janeček
Karel Janeček a Lilia
10
Fotogalerie

Společenský reformátor Karel Janeček za dva dny překopal celou republiku a stal se největším Čechem

Nejdůležitější Čech, nejmatematičtější matematik ze všech matematiků, bojovník proti korupci, proti covidu i proti vědeckým faktům, prima kluk, který to se ženami fakt umí, miliardář a hlavně děsně milý člověk Karel Veliký Janeček to opět dokázal. Coby nejzásadnější společenský reformátor, přičemž tento titul si sám udělil, za dva dny reformoval celou společnost k lepšímu. Opět se mu to podařilo a opět potvrdil to, že není větších Čechů, než je on.

My všichni, kteří se krčíme ve stínu jeho velikosti a geniality, jen ohroměně lapáme po dechu, kdykoliv tento guru všeho a všech pronese byť i malinký náznak nějaké své veliké myšlenky, které nejsme hodni, protože v porovnání s ním jsme jen šmíra na kraji silnice, nicotné zrnko prachu v nekonečném vesmíru jménem Karel Veliký Janeček, jsme svědky neopakovatelné jedinečnosti a važme si toho.

Važme si toho, že můžeme být nejen přímými svědky, ale i součástí procesů, kterými Karel Veliký Janeček působí na nás všechny a jako společnost nás reformuje.

A je až neuvěřitelné, za jak krátkou dobu to dokázal. Zasáhl každého jednoho člověka v této republice. Nikdo nezůstal stranou. Každý byl reformován.

„Bylo to někdy v neděli dopoledne. Šel jsem po ulici do večerky k Činanovi. Ten má u nás na vsi otevřeno i v neděli. No a když jsem byl v půlce cesty, najednou se to stalo. Byl jsem z ničeho nic společensky reformován. Díky, Karle Janečku. Moc díky. Je to neuvěřitelně povznášející. Miluju tě, Karle,“ vyznal se ze své lásky a obdivu ke Karlu Velikému Janečkovi pan Otakar Malý z Návsi u Jizery, který prošel společenskou reformou teď o víkendu.

A není to v žádném případě jen pan Malý. Další a další lidé napříč celou republikou procházejí společenskou reformou, radují se a vytvářejí malé improvizované oltářky s podobniznou Karla Velikého Janečka.

„Moje máma zemřela na covid. Nebyla očkovaná a nedodržovala žádná covidová pravidla. Je tak škoda, že se už nedožila společenské reformy pana Janečka. Jistě by ocenila jeho názory na svobodu a na očkování. Ačkoliv tu už maminka není fyzicky, vždycky tu s námi zůstane v pohledu pana Janečka a to je nejdůležitější,“ povzdechla si paní Marie z Náchoda, která byla společensky reformována už neděli večer. Jen škoda, že se toho nedožila její maminka.

„Maminka to celé seshora sleduje a na nás s panem Janečkem se usmívá,“ věří paní Marie. Každopádně to vypadá, že Karel Veliký Janeček nás všechny vyvede za světlem, a ač nejsme hodni chodit po stejné zemi jako on a dýchat stejný vzduch, jeho nevýslovná velkorysost a pokora nás tak alespoň v jeho očích ospravedlňuje.

„Je to tak, jsem největší z největších. Jsem nejlepší Čech a nejlepší společenský reformátor. Nemáš zač, národe,“ vzkázal Karel Veliký Janeček celému národu a my všichni poníženě jeho zprávu přijímáme a dychtivě očekáváme, kdy přispěchá zase s nějakou společenskou reformou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například jsou nová opatření proti šíření covidu-19.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>