Zpěvačka Ilona Csáková.

Zpěvačka Ilona Csáková. Zdroj: jan tůma

Ilona Csáková s kolegyní Bárou Basikovou
Ilona Csáková na horách
Zpěvačce pomáhali synové Daniel  a Dominik
...
Ve prospěch chlapce zazpívala i zpěvačka Ilona Csáková.
10
Fotogalerie

Prymulu na pozici poradce premiéra nahradí Ilona Csáková. Má otevřené oči a dost věcí prokoukla, tvrdí Babiš

Když si vládní zmocněnec pro chození do hospody s Faltýnkem a držitel rekordu v nejkratší době ve funkci ministra zdravotnictví Roman Prymula zašel na fotbal, protože přece nebude, ty vole, sedět doma na prdeli, že jo, znamenal to konec v jeho funkci poradce premiéra Andreje Babiše ve věci epidemie.

Dokud Prymula nepovstane jako bájný fénix z popela a do třetice všeho dobrého urve zase nějakou významnou funkci, bylo potřeba tu díru po něm zacelit. S poměrně svěžím a neotřelým nápadem, koho vzít místo Prymuly přispěchal samotný premiér Andrej Babiš.

„Po dlouhém a důkladném rozmýšlení jsem na pozici poradce premiéra ve věci pandemie přijal paní Ilonu Csákovou. Možná se to bude někomu zdát mírně kontroverzní, ale ona si svým zájmem o problematiku, neutichajícím entuziasmem a hlavně velkým dosahem na sociálních sítích zasloužila,“ představil na tiskové konferenci Andrej Babiš svou novou poradkyni. 

„Jen jeden, jen jeden, snad moh by mě vzít do dlaní, jen jeden, jen jeden, ať řekne mi stůj a buď mou paní, jen…“

„To by stačilo, Ilono,“ přerušil premiér Ilonu Csákovou, která na tiskové konferenci začala bez vyzvání zpívat svůj nesmrtelný hit. 

„Paní Ilona je odbornicí nejen na samotný covid, ale i na všechny věci, které se kolem covidu točí. Nemusím snad připomínat, že ona byla první, kdo rozkryl složité zákulisní sítě toho arcidémona Billa Gatese, který se neštítil toho, přidávat do testů na covid čipy, nebo to bylo očkování?“ obrátil se Andrej Babiš na Ilonu. 

„Bylo to očkování, ale určitě i v těch testech něco bude,“ vysvětlila poradkyně premiéra ve věci epidemie. 

„Tak to vidíte. Tohle jsem třeba vůbec nevěděl. Paní Ilona má široký záběr, a ač nestudovaná, nebojí se zapojit svůj selský rozum a čerpat informace z netradičních zdrojů. To nám nejspíš chybělo. Celou dobu jsme jeli nějakou rovinu a měli klapky na očích. Až tady paní Ilona nám otevřela oči. Teď dokonce s těma respirátorama, kde vlastně vyvrátila všechny výzkumy a doporučení odborníků několika svědectvími lakýrníků, kteří tvrdí, že respirátory používají v práci a že proti covidu jsou na hovno. Pokud to tvrdí několik lakýrníků, musí to být pravda,“ zamyslel se Andrej Babiš, načež mu Ilona Csáková zatleskala. 

Na dotaz z řad novinářů, jestli je správné naslouchání názorů pomatené zpěvačky, která tomu hovno rozumí a je jen obětí dezinformací, tvrdil pan premiér, že víc v prdeli už být nemůžeme, takže nemáme co ztratit. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že lidé podobní Iloně Csákové jsou velice nebezpeční. 

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>