Chci podpořit přirozenou krásu a ukázat, že i v pohodlném prádle se můžete cítit stylově a sexy.

Chci podpořit přirozenou krásu a ukázat, že i v pohodlném prádle se můžete cítit stylově a sexy. Zdroj: archiv Lorii, Petra Lorencová

Přehlídka andílků Victoria's Secret. Konečně si můžeme opět koupit spodní prádlo!
Přehlídka andílků Victoria's Secret. Konečně si můžeme opět koupit spodní prádlo!
Přehlídka andílků Victoria's Secret. Konečně si můžeme opět koupit spodní prádlo!
Přehlídka andílků Victoria's Secret. Konečně si můžeme opět koupit spodní prádlo!
Přehlídka andílků Victoria's Secret. Konečně si můžeme opět koupit spodní prádlo!
11
Fotogalerie

Vláda v rámci boje proti připosranosti z vakcíny otevírá obchody se spodním prádlem

Diky tomu, že je PES již pár dní na čtvrtém stupni, si mohla vláda dovolit po delší době konečně nějaké to rozvolněníčko. Vedle papírnictví a obchodů s dětským oblečením otevírají rovněž prodejny se spodním prádlem. 

„Otevření prodejen spodního prádla má několik rovin a je pro nás důležité. Za prvé jednáme čistě z hygienických důvodů, protože nám chodily ohlasy od občanů, že v jedněch slipech rok 2021 nezvládnou. Tomu já osobně jako člověk rozumím a s těmi lidmi a hlavně s jejich manželkami soucítím. 

Pak tu máme druhou rovinu, a to je symbolická. Začíná se nám tu díky různým dezinformacím šířit takzvaná připosranost z vakcíny. Lidé se prostě bojí nechat se očkovat. Ono sice není čím se nechat očkovat, protože nemáme skoro žádné vakcíny, ale až budou, až na nás nějaké zbydou, tak my musíme tu populaci proočkovat. Připosranost není na místě. 

Tím, že otevíráme obchody se spodním prádlem, vysíláme jasný signál, že s tou připosraností budeme bojovat. Předáváme občanům jasný vzkaz: „Jste posraní z vakcíny? Nevadí, kupte si nové čisté spodní prádlo a přijďte se očkovat,“ nastínil geniální slogan i myšlenku premiér Andrej Babiš, který coby zmocněnec pro očkování a mistr světa v covidu (takzvaný best in covid) usiluje o co nejlepší výsledky nejen v covidu samotném, ale i v očkování. 

Zatímco si vláda v čele se zmocněncem pro očkování od otevření obchodů se spodním prádlem slibuje větší zájem o očkování, lidé toto spojení vůbec nevnímají. 

„Já jsem jenom rád, že si budu moct koupit nový trenýrky. Mám teď aktuálně jednom dvoje a občas to pravidelně střídat je dost o hubu. To, že bych měl teď nějak větší nutkání se nechat  očkovat, o tom slyším poprvé. Asi to vláda měla lépe odkomunikovat,“ potvrdil pan Bláha, který se už nemůže dočkat nových trenýrek. Je zřejmé, že komunikace vlády opět selhala a že veřejnost dostatečně neinformovala, proč otevírá právě prodejny se spodním prádlem. 

Co se týče tržeb, tak provozovatelé prodejen se spodním prádlem žádný nátřesk neočekávají. 

„Lidé se nám tu budou v obchodě spíš scházet, chlastat u toho alkohol nebo sem přinesou jídlo z domu a budou si tu hrát na restauraci. O luxusní sexy spodní prádlo, kterým ženy svádí muže, moc zájem nebude, protože po všech těch kranténách, kdy jsou ženy zavřené doma se svými muži, je už za tu dobu mají plné zuby. Podle našich průzkumů se v Čechách už od listopadu nešuká,“ povdzechl si Erik Malý, provozovatel obchodu s luxusním spodním prádlem, který věří, že se alespoň částečně zahojí právě na připosraných jedincích, kteří se bojí vakcíny a nové spodní prádlo budou potřebovat. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že vláda plánuje na chvilku opět popustit uzdu a zmítá se ve zmatku. Špatné na tom je, že už to nikoho ani nepřekvapi.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>