Heroický prezident Spojených států

Heroický prezident Spojených států Zdroj: Facebook

Americký prezident Donald Trump po příletu do vojenské nemocnice.
Americký prezident Donald Trump po příletu do vojenské nemocnice.
Americký prezident Donald Trump po příletu do vojenské nemocnice.
Americký prezident Donald Trump po příletu do vojenské nemocnice.
Americký prezident Donald Trump.
11
Fotogalerie

Je to super, vzkázal Donald Trump nakažený covidem. Díky němu kráčí po vodě, létá nebo metá ohnivé koule

Prezident USA Donald Trump, který byl propuštěn z nemocnice, kde se léčil s covidem, prohlásil, že díky této nemoci se cítí nejlépe za dvacet let. Navíc mu podle jeho slov nemoc poskytla nadpřirozené schopnosti. Nově tak Donald Trump například dokáže kráčet po vodě, létat, brát na sebe podobu lva nebo metat ohnivé koule.

„Nakazil jsem se schválně, abych jako vůdce národa osobně vyzkoušel, jaký má vir dopad na člověka. Nyní můžu s klidem prohlásit, že mít covid je naprosto parádní. Přibylo mi několik schopností, kterými jsem doposud nedisponoval. Tak například se umím proměnit ve lva,“ prohlásil Donald Trump z balkonu Bílého domu, načež se jal předvést svou proměnu. Klekl si na všechny čtyři, začal se třást a následně vrčet. Dokonce začal požírat mrtvou gazelu, kterou si krátce před tím nechal přinést.

„Pana prezidenta jsme léčili experimentálními léky, které ještě neprošly kompletním klinickým testováním, takže nevíme přesně, jaké můžou mít vedlejší účinky. Například u pana prezidenta propukly dosti znepokojivé halucinace, kdy nabyl dojmu, že se dokáže například proměnit ve lva,“ přiblížil situaci Trumpův ošetřující lékař John Brown z vojenské nemocnice Waltera Reeda.

Zatímco se prezident Trump proměňuje ve lva, kráčí po vodě nebo levituje, pracovníci Bílého domu a jeho ochranka mají plné ruce práce, aby zachovali pana prezidenta naživu, případně mu alespoň dopřáli špetku důstojnosti.

„Je to hrozné. Pan prezident pobíhá po Bílém domě vystřeluje pravou ruku před sebe a dělá „Pšůů, pšůů,“ jakože vystřeluje z ruky ohnivé koule. My mu musíme být neustále v patách a zajistit jeho bezpečnost. Navíc už nám chtěl několikrát vyskočit z okna s tím, že se proletí. Zatím se nám ho pokaždé podařilo na poslední chvíli odchytit, jinak by to dopadlo velmi špatně. Odmítám být prvním velitelem ochranky prezidenta USA, kterému se zabil prezident výskokem z balkonu, protože se chtěl letět podívat na Floridu,“ posteskl si nad nelehkým údělem Robert Mcdowel, velitel ochranky amerického prezidenta.

Není to však jen prezidentova ochranka, komu covidem nakažený prezident dělá vrásky na čele. Celý jeho volební štáb nyní trne, s čím prezident v kampani vyrukuje.

„Je to jen pár chvil, kdy jsme museli pana prezidenta lasovat před volebním štábem Bidena, kam se podle vlastních slov vydal na výzvědy. Domníval se, že je neviditelný, tak se nahatý poflakoval před budovou, kam se pokoušel vniknout. Několik lidí si stěžovalo, že jim před domem pobíhá nahatý prezident, což jsme samozřejmě museli řešit. Nahatý prezident, který pobíhá v ulicích, není přesně ta předvolební kampaň, která Donalda Trumpa udrží v Bílém domě na další funkční období,“ postěžoval si Mark Owen z volebního štábu prezidenta Trumpa.

Do doby, než Donald Trump dobere své experimentální léky, musí ochranka i volební štáb držet prezidenta co nejdál od novinářů a podle všeho i od bazénů s vodou, protože Donald Trump vykazuje tendence pokoušet se kráčet po jakékoliv vodní hladině.

Všichni se však děsí toho, až vedlejší účinky léků odezní, protože potom už nebude důvod držet Trumpa v ústraní a nezbyde než ho vyslat do kampaně před novináře. I bez halucinací všichni tuší, že to zase bude ostuda.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale zůstává, že americký prezident Donald Trump měl opravdu pozitivní test na Covid-19.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>