Video placeholde

Legendární píseň z Pulp Fiction zazněla na Colours v češtině. Bojuje proti MeToo a upozorňuje na šéfky

Hvězdou třetího tajného koncertu Reflexu na festivalu Colours of Ostrava byla legendární ostravská kapela Rock & Roll Band Marcela Woodmana. Ta si zopakovala své tři roky staré působení v rámci tajných koncertů a opět otřásla Reflex Stage do základů. Stovky lidí tančili na předělávky známých melodií i originální hity. Podívejte se na záznam z koncertu ve videích v článku.

Největší ohlas vzbudila píseň známá z ikonické scény filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction, ve které John Travolta a Uma Thurman vyhrají taneční soutěž v baru Mazaný králíček. Slavný hit Chucka Barryho jménem You Never Can Tell se dočkal v podání Rock & Roll Bandu Marcela Woodmana předělávky s názvem Stella. Poslechněte si ji ve videu v úvodu článku.

Záznam tajného koncertu Reflexu – Rock & Roll Band Marcela Woodmana:

Video placeholde
Rock & Roll Band Marcela Woodmana: Záznam tajného koncertu na Reflex Stage na Colours of Ostrava • reflex.cz

„Píseň je o vedoucí v práci, která kolegu strašně štvala. Ale kdyby to napsal dneska na Facebook tak je zavřený. Takže zdravíme všechny aktivistky Metoo,“ zahlásil v úvodu písně Stella frontman kapely Marcel Woodman. Podívejte se na záznam koncertu, který rozvlnil v pozdních hodinách celou Reflex Stage na Colours of Ostrava.