Plážový park Al Mamzar

Plážový park Al Mamzar Zdroj: visitdubai.com

Sunset Beach, Dubaj
Black Palace Beach, Dubaj
Kite Beach, Dubaj
Komplex The Beach ve čtvrti JBR, Dubaj
La Mer, Dubaj
6
Fotogalerie

Nevíte, kterou pláž v Dubaji navštívit? Nevadí, tady jsou ty nejlepší

Pláž je místem odpočinku, sportu a relaxace. Občas je velice obtížné najít na dovolené tu pláž, která je pro vás ideální, a právě proto vám přinášíme šest nejlepších pláží, které můžete na své dovolené v Dubaji navštívit. Pobřeží metropole Spojených arabských emirátů totiž nabízí slunce, odpočinek i sport po celý rok. A pokud využijete nynější akci dubajských hotelů a rezortů Early Bird, za letní dovolenou i ušetříte.

Sunset Beach

Sunset Beach, DubajSunset Beach, Dubaj|visitdubai.com

Pláž je jednou z nejklidnějších v celé Dubaji. Můžete si na ní odpočinout s výhledem na hotel Burj Al Arab v dálce, vyfotit ikonické fotky pózy s jeho podepíráním a zaplavit s nimi internet jako mnozí před vámi. Pláž, kterou můžete znát i pod jménem Umm Suqeim, je také ideálním místem pro ranní proběhnutí nebo večerní procházku s výhledem na Arabský záliv.

Kite Beach

Kite Beach, DubajKite Beach, Dubaj|visitdubai.com

Tahle pláž je vlastně jedním velkým sportovním centrem a rájem vodních sportů. Jak už její název napovídá, tak jedním z nich je právě kitesurfing. Ale užít si tu můžete i plážový volejbal, paddleboarding nebo kajaky. Je tu ale i skatepark, venkovní trampolína nebo herní zóna pro batolata. A když vám z toho pohybu vyhládne, nezapomeňte navštívit jedno z mnoha zdejších vyhlášených plážových bister.

Black Palace Beach

Black Palace Beach, DubajBlack Palace Beach, Dubaj|visitdubai.com

Hledáte-li nedotčené pobřeží a únik od ruchu velkoměsta, tohle je to pravé místo. Není tu sice žádné zázemí, ale zase je tu klid a večer nejúžasnější západ slunce z celé Dubaje. A také výhled na ostrov Palm Jumeirah nebo hotel Burj Al Arab. Pláž je sice obtížnější nalézt, ale dá se k ní dojet pohodlně autem. Nachází se v blízkosti jedné z dubajských královských rezidencí, která jí propůjčila i jméno. 

La Mer

La Mer, DubajLa Mer, Dubaj|visitdubai.com

Na pláži La Mer je naopak velmi živo. Pokud jde o volnočasové aktivity, máte opravdu nepřeberné možností. Můžete navštívit vodní park Laguna Waterpark, jít do restaurace, kavárny nebo nakupovat. Tyrkysové moře, bílý písek a v okolí spousta barevných nástěnných maleb, které této čtvrti dodávají svérázný a veselý nádech.

Komplex The Beach ve čtvrti JBR

Komplex The Beach ve čtvrti JBR, DubajKomplex The Beach ve čtvrti JBR, Dubaj|visitdubai.com

Komplex The Beach je doopravdy kosmopolitním a rušným místem, které nabízí spoustu zábavy pro rodiny s dětmi. Najdete tu idilický plážový život a uvolněnou atmosféru. Prosluněná pláž je snadno dostupná z celé Dubaje a je také pro všechny otevřená. A oblokepana je pestrou variací restaurací a hotelů a spoustou zábavy pro rodiny s dětmi.

Plážový park Al Mamzar

Plážový park Al MamzarPlážový park Al Mamzar|visitdubai.com

Tento park vám za malý poplatek nabízí opečovávané trávníky s pěšinami a cyklostezkami, bazény, ale hlavně nádhernou písčitou pláž, lemovanou palmami. Můžete si tu pronajmout lehátko či celý klimatizovaný plážový bungalov. A v parku najdete také zelená zákoutí určená ke grilování.