Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji Zdroj: Dubai Tourism

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

Nabitý program oslav dělá z Dubaje jedno z nejlepších míst pro přivítání Nového roku. Ať už jste milovníky velkolepých ohňostrojů, dobrého jídla nebo spíše preferujete oslavit Nový rok v poklidném duchu, inspirujte se našimi 5 tipy.

1. V zajetí ohňostrojů

Silvestrovské oslavy jsou v Dubaji vždy velkolepou událostí, která se vyznačuje neuvěřitelnými ohňostroji z atrakcí města. Tou nejznámější je ohňostroj z nejvyšší věže světa Burdž Chalífy, která i letos bude středobodem silvestrovských oslav. Díky své výšce bude ohňostroj vidět ze všech koutů města.

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

2. Silvestr po beduínsku

Dubajská poušť nabízí únik z ruchu velkoměsta a Nový rok tak můžete přivítat v poklidnějším duchu. Zážitkové balíčky od společnosti Platinum Heritage nabízí pouštní safari s živou zábavou a střízlivým ohňostrojem přímo v srdci pouště. Nechybí ani možnost zůstat přes noc pod překrásnou hvězdnou oblohou.

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

3. Stolujte stylově

Bohatá škála prvotřídních restaurací, které vám zpestří silvestrovský večer. Pokud jste opravdovými labužníky, jak jinak oslavit Nový rok, než pořádnou hostinou. Nevíte, kde začít? Podívejte se na nejnovější restaurace ve městě nebo zavítejte do Mezinárodního finančního centra (DIFC) - domova těch nejlepších restaurací ve městě. Mezi naše oblíbené restaurace v DIFC patří LPM Restaurant, Zuma, Indochine a CLAP.

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

4. Vzhůru k výškám

Přivítejte Nový rok na palubě jedné ze 48 vyhlídkových kabin největšího vyhlídkového kola na světě Ain Dubai, které leží na ostrově Bluewaters. Těšte se na bezkonkurenční 360-stupňový výhled na panorama města na palubě 48 kabin. Jen si nezapomeňte udělat rezervaci předem, pokud chcete získat vytoužený půlnoční časový slot.

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

5. Oslavujte Nový rok s celým světem

EXPO 2020 je v plném proudu a pokud máte rádi bujaré oslavy s lidmi z celého světa, návštěva této největší světové show poslední den v roce pro Vás bude nejlepší volbou. Silvestr začněte prohlídkou pavilonů jednotlivých zemí, cestou ochutnejte gurmánské speciality a poté si už jen užívejte nabitý program s živými koncerty, high-tech show a přehlídkami dronů.

Užijte si novoroční oslavy v Dubaji

P. S.: Nezapomenutelná oslava zaručena!