Základní průvodce partnerskými vztahy aneb Kde sehnat pana Božského a nekrást

Základní průvodce partnerskými vztahy aneb Kde sehnat pana Božského a nekrást Zdroj: koláž reflex.cz

Základní průvodce partnerskými vztahy aneb Kde sehnat pana Božského a nekrást

Už dlouho jsem zde nepsala o vztazích, takže je načase, abych vám zase poradila. Vím, že moje rady jsou cenné, zvláště jde-li o partnerské vztahy. Jako dvakrát rozvedená žena mám mnoho zkušeností s tím, jak vypěstovat úspěšný partnerský vztah! Mnoho žen v Česku si stěžuje, že chlapi nejsou, zvláště v těch vyšších věkových kategoriích. Proto nehledejte v Česku, ale v zahraničí (a tím nemyslím Slovensko nebo Rumunsko). Co třeba Vídeň? Německo? Zde je více zájemců s vybranějším chováním a neexistuje, že na kávě či večeři se platí fifty fifty. Jo, a chlapi jsou. Spousta.

Já jsem je tedy musela odhánět plácačkou na mouchy. Tak neztrácejte naději. Jděte na co nejvíce schůzek a pak je podle excelovské tabulky vyškrtejte. Statistika správně dokazuje, že z deseti bude alespoň jeden ten pan Božský. Tak to jen na začátek. Další rada: Hrajte hloupou. Muži nemají rádi ženy, které jsou chytřejší, úspěšnější a mají více peněz. Což je specifikum pro Česko. V zahraničí toto snad ani není možné.

 

Začátek vztahu: Že je vztah oficiální, poznáte tak, že si před ním můžete prdnout. Pak by vám měl dát klíče od bytu a sledovat s vámi v televizi seriál dle vašeho výběru. Vy mu zase kupte nějaký levný dárek, jako sadu šroubků nebo 3 okurky. Oni to ocení, jako že jste pozorná. Chrápe? Choďte spát dřív a se špunty do uší. Anebo naopak. Zkuste společné aktivity jako praní, žehlení nebo golf. Všímejte si, zda před vámi neschovává mobil, a když volá rodině nebo kamarádům, zmíní se i o vás. Vytrhněte mu telefon z ruky a mluvte s jeho příbuznými. Netlačte ale na pilu. Do domu se mu nastěhujte nenápadně a pomalu.

Po každé návštěvě si „zapomeňte“ jednu věc (odličovač, plavky, nabíječku na mobil). Chvalte! Chválení nic nestojí a muži jsou ješitní. Symbolicky uvařte, ale nic dobrého, aby si uvědomil, že vařit nebo objednávat bude on. Zkuste si nechat otevřené dveře na záchod, jdete-li na malou. Pozor! Na velkou ne, to není atraktivní. Pokud vyjádří souhlas s otevřenými záchodovými dveřmi, víte, že vztah se posouvá do další roviny. Konečně máte-li vybudovaný vztah, můžete ztloustnout a vykašlat se na posilovnu. Přece víte, že po každém rozvodu zhubnete deset kilo bez nějakého snažení. A ono je to stejně nakonec jedno. Jeden odejde, další přijde. Nemyslete si, že jen jediný muž je váš soul mate. Těch je několik set, ne-li tisíc. Prostě vztahy se přeceňují. Kdo ho chce, může mít. Vyberete nejlepší a nejméně zkažené jablko jako v Kauflandu: které se vám líbí a není červivé. Proč z toho dělat takovou vědu? Nemáte zač.