Tým restaurace Mlýnec vytvořil na jaro menu, které je plné chřestu z Hostína. V květnu tak můžete ochutnat zmrzlinu z foie gras, rebarboru, kterou doplňuje jedlá hlína, nebo na uzeném másle pošírovaného pstruha, kaviár, zelený chřest a sezónní houby s holandskou omáčkou a estragonem.

Tým restaurace Mlýnec vytvořil na jaro menu, které je plné chřestu z Hostína. V květnu tak můžete ochutnat zmrzlinu z foie gras, rebarboru, kterou doplňuje jedlá hlína, nebo na uzeném másle pošírovaného pstruha, kaviár, zelený chřest a sezónní houby s holandskou omáčkou a estragonem. Zdroj: Archív

Sergio Tacchini  Máte-li v oblibě sportovní, přesto elegantní kousky, je tu dobrá zpráva. Klasická italská sportovní značka legendárního tenisty Sergia Tacchiniho je zpátky v Praze.    Sergio Tacchini, pasáž Černá růže, Praha 1
Together Tastes Better  Restaurace La Loca přichází s jídelním konceptem Together Tastes Better a kromě klasických porcí nabízí také jejich menší verze, čímž návštěvníky motivuje ke sdílení několika pokrmů u jednoho stolu. Restaurace navíc zákazníky láká na  crossover cuisine, tedy kombinaci jídel specifických pro země Středního východu a Středozemí v rukou šéfkuchaře šéfkuchař Radima Gerlicha.   La Loca, Odborů 4, Praha 2
On-line obchod Bibloo otevřel v OD Kotva celé patro pro příznivce módy a designu. Tento rok připravil kolekci úspěšný návrhář Jakub Polanka.
Největší obchod ve střední Evropě právě otevřela značka Gant, známá svým preppy stylem, bílými košilemi, které splňují požadavky ležérní elegance.
4 Fotogalerie

Kde se šatit

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!