Zdroj: Husqvarna

Krásný trávník bez práce? Vyzkoušejte tiché zahradní roboty!

Jaro je pro mnohé nadšené zahrádkáře opravdu zatěžkávací zkouškou. Zahrada je v plném rozpuku a majitelé zahrad se tak chtě nechtě musí vrhnout do práce. Už v dubnu je třeba poprvé posekat trávu. My víme, jak si tuto práci ulehčit!

Sen nebo realita?

Sekání trávy může být pro mnohé z nás příjemným odpočinkem. Bohužel to platí jen do chvíle, než objevíme lepší odpočinkové činnosti. Péče o travní koberec zabere mnoho času. Ale co kdyby existoval přístroj, který vás této práce zbaví? Možná jste už slyšeli o robotických sekačkách Husqvarna Automower, díky kterým vám odpadne nejen dlouhé sekání, ale také následné likvidování travní hmoty.

Nepracujte, bavte se

Ještě nedávno bylo nemyslitelné, že by existovala sekačka, která seká a zároveň mulčuje trávník naprosto sama. Robotické sekačky Husqvarna Automower sekají trávu průběžně. Drobné odřezky trávy propadají ke kořenům trávníku a ten pak vypadá krásně a zdravě. Jste-li časově zaneprázdněni, je pro vás robotická sekačkou pravou volbou. Pomocí chytrého telefonu můžete robota ovládat a sledovat na dálku. Sekačka se pohybuje v prostoru pomocí zabudované GPS navigace, v případě odcizení ji tedy můžete snadno vystopovat.

Ticho léčí

Udržování krásného trávníku představuje zejména spoustu tvrdé a mnohdy i hlučné práce. S robotickými aku sekačkami můžete pracovat potichu jako myška! Akumulátorový robot Automower dokáže posekat trávník o rozloze až 6000 m2, a to za jakéhokoli počasí v náročném terénu a na svazích o sklonu až 45 %. Díky GPS navigaci sekačka sama najde cestu do nabíjecí stanice. Vy si tak můžete užít krásný trávník bez práce!