Video placeholde
Ukázka ze hry Maďare, nezlob se!
Ukázka ze hry Maďare, nezlob se!
Ukázka ze hry Maďare, nezlob se!
Ukázka ze hry Maďare, nezlob se!
Ukázka ze hry Maďare, nezlob se!
7
Fotogalerie

Maďare, nezlob se! Deskovka Reflexu, v níž vás odměníme za podvádění a vláda si ji za rámeček nedá

Tento čtvrtek 13. srpna vyšel unikátní časopis Reflex. Jeho přílohou je totiž desková hra Maďare, nezlob se!, která vám zaručeně zlepší blbou koronavirovou náladu. Podívejte se na video, ve kterém ji hrají epidemiolog Maďar s ministrem zdravotnictví Vojtěchem. Hned potom vám bude jasné, na základě čeho řídí tito dva republiku v době pandemické krize!

Deskovka časopisu Reflex připomíná populární „člobrdo“. Má ale jednu podstatnou výhodu, je to jediná stolní hra na světě, kde vás odměníme za podvádění. Zelená políčka vás odmění, červená znamenají postih. Ušili jste roušku pro Babiše či jste trávili dovolenou v Česku? Bonus pro vás! Pařili jste v Chorvatsku na diskotéce nebo jste načapali Prymulu, jak v lese nasazuje roušky srnám? Bam! Mazejte o několik políček zpátky! To je jen malý výčet toho, co vás při hraní čeká.

Celá hra Maďare, nezlob se! je k dispozici zdarma. Dostanete ji jako přílohu časopisu Reflex, konkrétně v čísle 33/2020. Pokud jej nenajdete ve své oblíbené trafice, můžete si Reflex objednat domů prostřednictvím webu ikiosek.cz.

Upozornění: Hrací figurky ani kostka nejsou součástí balení. Momentálně se nacházejí ve skladu státních hmotných rezerv a domů vám je osobně zaveze buď Andrej Babiš, nebo Česká pošta. Pokud se vám na ně nechce čekat, vyrobte si vlastní doma!