Guru Jára

Guru Jára Zdroj: jaroslavdobes.org

To musíte vidět: Guru Jára nejen odháčkovává ženy, ale i zpívá

Ještě před padesátkou jsem se dočkal nehynoucí slávy. Jsem na tři vteřiny vidět v nejnovějším videu Guru Járy Trojka s Albertem. Škoda že se toho nedožila maminka...

Píseň Trojka s Albertem pochází z alba, které guru na svém kanálu na YouTube.com nazývá "Rejdil ve mně jako Rejnok", a když si písničku pustíte, tak tam někdy ve čtyřicáté vteřině uvidíte moji maličkost, a ke konci (3.15) se pak objeví titulek "Rejdil ve mě jako Rejnok". Guru Jára je gramatický demokrat a dává ve svých hitech prostor všem možným výkladům pravidel českého pravopisu. Jeho nová píseň je fakt nářez.

Pokud máte dojem, že text písně je idiotický až hebefrenický (to je forma schizofrenie projevující se duchovně filosofickým blábolením), máte nesporně pravdu. Pokud máte dojem, že hudební doprovod i zpěv jsou trestuhodné a videomixáž školácká, máte také nesporně pravdu.

Pokud si však uvědomíte, že guru Jára se již léta živí tím, že kdesi na pláži u teplého moře vytváří podobné videoklipy a za horentní sumy penisem odháčkovává české hysteričky, kterých mu jeho české fanynky posílají plná letadla, tak on sám určitě idiot není. Spíš pěkně vykutálenej šizunk, kterýho přejde humor teprve tehdy, až z toho komerčního háčkování českých neurotiček chytne AIDS. Neurotičky bývají multikulturně orientované a vážně hrozí, že před guruem Járou v Praze háčkovaly bez gumy s nějakým nigerijským dealerem.