Ištvan

Ištvan Zdroj: fotomontáž Ateo

Vláda babišismu začala: Velká analýza v aktuálním Reflexu

V posledním lednovém Reflexu právě vychází obsáhlá mimořádná příloha o proměně politického systému v České republice. Jmenuje se příznačně VELKÁ ZMĚNA.

Příloha z různých úhlů mapuje hlavní trendy českého politického vývoje, narušování ústavního pořádku, ohrožení svobodného šíření informací, oligarchizaci a tendence k autokratickému stylu vládnutí.

Autoři analýz současného stavu České republiky jsou politologové Bohumil Doležal, Petr Sokol, Ladislav Mrklas, soudce a vědecký pracovník Bohumil Dvořák a také novináři Daniel Kaiser a Lenka Zlámalová. O tristním stavu současných českých médií hovoří v rámci této přílohy dlouholetý šéf české pobočky BBC Vít Kolář a v obsáhlé anketě se k situaci naší země vyjadřuje široké spektrum osobností (Kardinál Vlk, Cyril Hoschel, Pavel Kosatík, Jan Hřebejk, Michal Horáček a další.)

Názory a analýzy, které přináší aktuální Reflex, v současné době nenajdete v žádném jiném seriozním či intelektuálním titulu. Postoj Reflexu k nástupu babišismu a populistické pseudodemokracie je nyní bohužel ojedinělý.

ObálkaObálka | ReflexMimořádnou přílohu VELKÁ ZMĚNA najdete v aktuálním vydání časopisu REFLEX