Cannabis Cup

Cannabis Cup Zdroj: Reflex

Nenechte si ujít párty a přednášky Reflex Cannabis Cup. Už 1. března

 

Patnáct vítězných fotografií osmého ročníku Cannabis Cupu bude představeno ve velkém stylu - na akci Reflex Cannabis Cup v klubu Roxy a galerii NOD ve čtvrtek 1. března. Vstup je zdarma.

 

Svým favoritům můžete stále dát svůj hlas na webu soutěže, a to do pondělí 20. února.

 

Odpoledne s Reflex Cannabis Cupem začne již ve 14.00v prostorách NODu, kde pro vás budou připraveny stánky s možností testování různých zdraví prospěšných konopných produktů a pochutin (ty bude možno i zakoupit). Od 15.30 se ve speciální přednáškové místnosti se z úst vyléčených pacientů i odborníků dozvíte řadu zajímavostí o využití konopí při léčbě mnoha různých chorob.

 

A pokud vás zajímá pěstování konopí a chtěli byste se dozvědět, jak se to má správně dělat, rozhodně si nenechte ujít přednášku od jednoho z hlavních sponzorů naší akce - společnosti Canna, zaměřenou na základy pěstování. Přednášet bude nejlepší evropský odborník na toto téma, pan Pieter Klaasen.

 

Program přednášek:

15:30 - Konopí jako léčivá pochoutka - Hana Gabrielová

16:00 - Podpora petice za léčebné konopí - historický návrat konopí do ordinací a lékáren nebo cynická hra s lidským utrpením? - MUDr. Pavel Kubů

16:30 - Parkinsonova nemoc a konopí z pohledu nemocného - Maria Opltová (pacientka s Parkinsonovou nemocí)

17:00 - Zdravotní stav pacienta s roztroušenou sklerózou při užívání CBD jako alternativy k THC  - Philip Polívka (pacient s roztroušenou sklerózou)

17:30 - Otázka svobody člověka při starosti o své zdraví - Martina Kafková (pacient s roztroušenou sklerózou)

18.00 - Canna seminář: Fotosyntéza - Pieter Klaassen, CANNA Research

20.00 - Zahájení výstavy nejlepších fotografií RCC - uvede Jiří X.Doležal

 

Večer vás pak čeká párty na počest vítězů v klubu Roxy, na které vystoupí legendární britský DJ a producent Krafty Kuts (Fingerlickin,UK), a spolu s ním DJs Robot, Manio, Tricky Trooops, Goldstar, Petr K a Code.

 

Nenechte si ujít tuhle jedinečnou událost a doražte se poučit i pobavit na Reflex Cannabis Cup, bude to velkolepé! Vstup na celou akci je zdarma.

 

Cannabis CupCannabis Cup|Reflex